Početna » Slajder » Ečenike, Di Soma i Volarević pojačali Pro Reko

Ečenike, Di Soma i Volarević pojačali Pro Reko

(Foto: prorecco.it)
(Foto: prorecco.it)

Dva poraza i osvajanje četvrtog mesta na fajnal-siksu Lige šampiona nateralo je čelnike slavnog Pro Reka da promene trenera i da dovedu nove igrače. Vladimir Vujasinović je nekoliko dana posle završnog turnira stigao na klupu, a velike promene pretrpela je i ekipa. Većina stranih igrača i naredne sezone braniće boje italijanskog šampiona, a stigla su i prva pojačanja.

Jedan od najboljih svetskih igrača, Andrija Prlainović, odlučio je da ne produži ugovor sa Pro Rekom i potpisao je za mađarski Solnok, gde će igrati sa Živkom Gocićem i Milanom Aleksićem. Takođe, klub su napustili iskusni reprezentativci Masimo Đakopo (33), Aleks Đorđeti (28), Nikolo Gito (29), kao i iskusni golman Đakomo Pastorino (36),

Ugovore su produžili Frančesko Di Fulvio i Mateo Aikardi, a novi igrači slavnog kluba su golman Goran Volarević, mladi reprezentativac Italije Edoardo Di Soma i 26-godišnji levoruki Gonzalo Ečenike.

Ranije se pominjala mogućnost da i Filip Filipović napusti klub, a pitanje je šta će sada biti, s obzirom da je Argentinac Ečenike treći levoruki igrač.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.