Početna » Slajder » Ečenike, Di Soma i Volarević pojačali Pro Reko

Ečenike, Di Soma i Volarević pojačali Pro Reko

(Foto: prorecco.it)
(Foto: prorecco.it)

Dva poraza i osvajanje četvrtog mesta na fajnal-siksu Lige šampiona nateralo je čelnike slavnog Pro Reka da promene trenera i da dovedu nove igrače. Vladimir Vujasinović je nekoliko dana posle završnog turnira stigao na klupu, a velike promene pretrpela je i ekipa. Većina stranih igrača i naredne sezone braniće boje italijanskog šampiona, a stigla su i prva pojačanja.

Jedan od najboljih svetskih igrača, Andrija Prlainović, odlučio je da ne produži ugovor sa Pro Rekom i potpisao je za mađarski Solnok, gde će igrati sa Živkom Gocićem i Milanom Aleksićem. Takođe, klub su napustili iskusni reprezentativci Masimo Đakopo (33), Aleks Đorđeti (28), Nikolo Gito (29), kao i iskusni golman Đakomo Pastorino (36),

Ugovore su produžili Frančesko Di Fulvio i Mateo Aikardi, a novi igrači slavnog kluba su golman Goran Volarević, mladi reprezentativac Italije Edoardo Di Soma i 26-godišnji levoruki Gonzalo Ečenike.

Ranije se pominjala mogućnost da i Filip Filipović napusti klub, a pitanje je šta će sada biti, s obzirom da je Argentinac Ečenike treći levoruki igrač.

Vaterpolo vesti WebShop

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.