Početna » Slajder » Žalba usvojena, Rađenu smanjena kazna

Žalba usvojena, Rađenu smanjena kazna

(Foto: Vaterpolo vesti)
(Foto: Vaterpolo vesti)

Sud za arbitražu u sportu, u Lozani, saopštio je danas da je doneo odluku kojom se trofejnom srpskom vaterpolisti, Nikoli Rađenu, preinačuje kazna zbog korišćenja kokaina. Bivši reprezentativac Srbije imaće pravo nastupa od 17. februara 2017. godine, saopštila je agencija Wind Communication.

 

Arbitražni sud je nakon žalbe Nikole Rađena na odluku Svetske plivačke federacije (FINA), promenio prvostepenu presudu. Ova odluka je konačna i na nju niko nema pravo žalbe, pa je sasvim izvesno da ćemo posle dve godine, ponovo gledati našeg asa u bazenima – saopštila je PR agencija „Wind Communication“, koja zastupa Rađena u javnosti.

Bivšem reprezentativcu Srbije i igraču Vojvodine, Partizana i Crvene zvezde, Nikoli Rađenu, u maju prošle godine, posle utakmice Španije i Srbije u Madridu, utvrđeno da je koristio nedozvoljena sredstva, zbog čega mu je FINA odredila četvorogodišnju suspenziju. Igrač se žalio još početkom godine, ali epilog do danas nije bio poznat, iako je taj sud naveo je da će o Rađenovoj žalbi raspravljati 11. januara 2016. godine.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.