Početna » Slajder » Filipović uveličao „Frikom“ turnir, 18 klubova na Banjici

Filipović uveličao “Frikom” turnir, 18 klubova na Banjici

(Foto: ekspres.net)
(Foto: ekspres.net)

Kompanija Frikom, u saradnji sa Vaterpolo savezom Srbije i Vaterpolo savezom Beograda, organizovala je u sredu na bazenu SC “Banjica” turnir za mlade vaterpoliste, rođene 2004. i 2005. godine. Turnir se igrao od 13 do 17 časova, učestvovalo je 18 klubova iz cele Srbije, a događaj je svojim prisustvom uveličao i vaterpolo reprezentativac Srbije, Filip Filipović.

Učestvovalo je 18 klubova, koji su bili podeljeni u četiri grupe, ali je Partizan imao dve ekipe. Na Banjici su igrali mladi vaterpolisti Crvene zvezde, Goča, Singidunuma, Šapca, Taša, Spartak Prozivke, Partizana 1 i 2, Beograda, Zemuna, Sombora, Radničkog, Valisa, Starog Grada, Vojvodine, Dorćola, Mladosti, Novog Beograda 011 i Valisa 93. Mečevi su trajali po pet minuta, a igrala se samo grupna faza.

Filipović se družio i zagrevao sa mališanima u vodi, delio i potpisivao vaterpolo lopte učesnicima, što su oni sa oduševljenjem prihvatili.

Ovom prilikom želim da se zahvalim Vaterpolo savezu Srbije i Beograda, kao i kompaniji Frikom, koja već tradicionalno podržava sport među najmlađima, ne samo na inicijativi već i na poklonima koje će podeliti svim učesnicima turnira. Za svakog vaterpolistu, ovde prisutnog, Frikom je obezbedio mini vaterpolo loptu, a za svaki klub određeni broj zvaničnih TURBO vaterpolo lopti. Takođe ova kompanija, u susret Olimpijskim igrama u Riju, želi da podstakne sportski duh među decom tako da će podeliti 2000 lopti školama i klubovima – za fudbal, košarku, odbojku i vaterpolo – rekao je Filipović, a prenosi ekspres.net.

Keel kupaće gaće