Početna » Nacionalna selekcija » Kadeti porazom završili učešće na turniru u Šibeniku

Kadeti porazom završili učešće na turniru u Šibeniku

(Foto: hvs.hr)
(Foto: hvs.hr)

Kadetska reprezentacija Srbije porazom je završila učešće na Uskršnjem turniru u Šibeniku. U poslednjem kolu i u borbi za četvrto mesto puleni trenera Nenada Vasilovskog izgubili su od Crne Gore rezultatom 9:8. Srbija je zauzela poslednje mesto, sa samo jednim osvojenim bodom, pošto je izgubila od Hrvatske, Italije i Crne Gore, a odigrala nerešeno sa Mađarskom.

Srbija je u prvom kolu izgubila od domaćina turnira, selekcije Hrvatske, sa 9:8. Danas kasnije naši kadeti remizirali su sa Mađarskom 8:8 i poraženi su od Italije 13:10. Posle tri odigrana susreta selekcije Srbije i Crne Gore imale su po jedan osvojen bod i današnji meč je odlučivao o četvrtom mestu.

Crnogorci su poveli sa 1:0, ali je Srbija do kraja prvog poluvremena preokrenula i na odmor otišla sa golom prednosti (3:2). I u drugom poluvremenu se vodila izjednačena borba, pa se u poslednju četvrtinu ušlo sa nerešenim rezultatom 7:7. „Ajkule“ su se na kraju bolje snašle i stigle do prvog trijumfa. U timu Srbije istakao se Marko Radović sa tri gola. Dva je dodao Nikola Kovačević, a po jednom su mrežu zatresli Nemanja Stanojević, Marko Banović i Vojislav Marković.

Srbija je na Uskršnjem turniru u Šibeniku nastupala u sastavu: Popadić, Branković , Stanojević ,Kovačević, Katić, Banović , Bućan, Miailović , Bojović, Marković, Marić, Radović, Mišović, Tanasijević, Rončević.

Hrvatska je zauzela prvo mesto sa osam bodova. Italija i Mađarska imaju po šest, Crna Gora četiri, a Srbija jedan bod.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.