Početna » Domaća takmičenja » Pukla vodovodna cev na Banjici, Vujasinović otkazao treninge

Pukla vodovodna cev na Banjici, Vujasinović otkazao treninge

(Foto: jug.hr)
(Foto: jug.hr)

Hladna voda na Banjici primorala je stratega vaterpolista Partizana Vladimira Vujasinovića da otkaže treninge. U kotlarnici su kasno shvatili da nema mazuta za grejanje bazena, a preksinoć je pukla i vodovodna cev.

Zato crno-beli nisu mogli da kažu kada će da osposobe plivalište i da li će oni i Crvena zvezda u petak i nedelju u dvokolu regionalne lige moći da ugoste Jug i Jadran.

Godinama je tako, svaki dan je pitanje života i smrti. Ujutru kada dođem ne znam šta mogu da očekujem. Nije tajna da od prošle godine dobavljačima dugujemo za mazut. Imamo samo jednog kome nismo dužni i nadamo se da će nam izaći u susret. Očekujem da kvar vodovodne cevi saniramo za jedan dan – priča direktor Partizana Mirko Bradajić, za Novosti.

Crno-beli duguju i Elektrodistribuciji, s kojom je napravljen reprogram duga. I to nisu jedine glavobolje. Rukovodstvo se ovih dana bori da obezbedi novac za put u Sori, gde 11. novembra u Ligi šampiona igraju sa Pro Rekom.

Da bismo se bilo gde takmičili imamo samo troškove. U vaterpolu nije kao u fudbalu, pa da se zahvaljujući dobrom rezultatu pokriju troškovi. Za to je nedovoljna i titula prvaka Evrope. Sponzora je sve manje, osim Rajfajzena nemamo nijednog koji daje novac. Zato smo stalno u gubitku.

Opstanak Partizana je i opstanak srpskog vaterpolo. U trofejnom sportu niko ne krije zabrinutost, a bivši igrači apeluju na sve koji mogu da pomognu našem najtrofejnijem klubu.

Izvor: Novosti

Oznake

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.