Početna » Slajder » Druženje vaterpolo veterana Bečeja

Druženje vaterpolo veterana Bečeja

(Foto: mojbecej.rs)
(Foto: mojbecej.rs)

Grupa vaterpolo veterana iz Bečeja u četvrtak od 11 časova organizovaće druženje u restoranu „Sport 4“, gde će razgovarati i o velikom uspehu iz 2000. godine, kada je Bečej postao šampion Evrope.

Član „drim tima“ i vlasnik restorana, Goran Krstonošić, lokal je oplemenio eksponatima najuspešnijih bečejskih sportista, pa će čitav ambijent biti sportski. Kako prenosi portal mojbecej.rs, poziv je upućen svima koji su bili članovi kluba tokom minulih 68 godina postojanja, jer je to prilika za evociranje uspomena na lepe dane.

Okupljamo se u 11 sati, a pola sata kasnije prelazimo u legendarni zatvoreni bazen, gde ćemo pratiti utakmicu između mladih vaterpolista našeg kluba i švajcarskog Horgena. Podsetio bih da su, zahvaljujući klupskim legendama Gaboru Kišu i Draganu Umićeviću, naša deca letos bila u gostima kod Švajcaraca i da oni sada uzvraćaju posetu našem klubu. Potom se vraćamo u restoran na druženje, gde ćemo minutom ćutanja odati poštu svim članovima kluba koji više nisu među nama, a onda će biti reči o uspehu od pre decenije i po i svim ranijim fazama rada kuba, kao i o pripremanju prigodne klupske monografije za sedam decenija igranja vaterpola u Bečeju – kaže za mojbecej.rs Ištvan Mesaroš, jedan od organizatora druženja.

Ovaj portal prenosi da je vaterpolo počeo organizovano da se igra u Bečeju 1947. godine, što znači da će obeležavanje sedamdesetogodišnjice kluba biti 2017. godine. Dovoljno dug period sa mnogo dešavanja, uspona i padova, izlaska i kanalskog mulja do penjanja na evroski tron… Izrada monografije će biti najbolji poklon svim generacijama koje su utkale svoj trud u bogatu klupsku istoriju.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.