Početna » EP, Beograd 2016 » Karte za Evropsko prvenstvo u pretprodaji od 12. oktobra

Karte za Evropsko prvenstvo u pretprodaji od 12. oktobra

ep-beograd

Kompleti ulaznica za sve mečeve, ukupno 100 utakmica, moći će ekskluzivno da se kupe u pretprodaji na svim OMV benzinskim stanicama u Srbiji. Pretprodaja će trajati samo sedam dana, od 12. do 19. oktobra, i u tom periodu kompleti ulaznica će biti znatno jeftiniji. Na benzinskim stanicama OMV Srbija izdavaće se vaučeri, a posebno osmišljene karte će moći da se preuzmu u poslovnici Eventima u TC Ušće.

U redovnoj prodaji, osim na benzinskim stanicama OMV, kompleti karata će moći da se pribave na svim prodajnim mestima Eventima, kao i putem interneta na sajtu www.eventim.rs . Cena kompleta ulaznica za prvu kategoriju u pretprodaji je 12.500 dinara, dok je u redovnoj prodaji 14.000 dinara. Za drugu kategoriju karta u pretprodaji treba izdvojiti 10.500 dinara, dok je cena u redovnoj prodaji 12.000 dinara. Za treću kategoriju karte u pretprodaji koštaju 9.000, a u redovnoj prodaji 10.000 dinara.

Do početka 32. Evropskog prvenstva u vaterpolu na kome će Beograd po drugi put biti domaćin, ostalo je manje od 100 dana. U nedelju 4. oktobra su žrebom određeni sastavi grupa, a pretprodaja kompleta ulaznica za kontinentalni šampionat počinje 12. oktobra.

Utakmice na 32. Evropskom šampionatu u vaterpolu igraće se u Kombank Areni u Beogradu koja će sa dva montažna bazena biti specijalno adaptirana za tu priliku. Kapacitet Kombank arene biće 12.000 mesta, pa će Beograd i svi ljubitelji vaterpola u Srbiji biti u prilici da obore rekord po broju gledalaca ne samo na jednoj utakmici na evropskim prvenstvima, već i po ukupnoj posećenosti na šampionatima Starog kontinenta. Reprezentacija Srbije aktuelni je svetski prvak,a od 2001. redovni je osvajač medalja na velikim takmičenjima.

Izvor: waterpoloserbia.org

3 komentara

  • Posto narod u Srbiji ima „puno“ para pa im nije problem da daju za komplet po 14,000?!
    Uz svo postovanje nasih Zlatnih Vaterposita koji su fenomenalni i toliko nam radosti donose sa svakog prvenstva. Ovo sa cenama karata je preterano.. Ostacu kuci da gledam jer su cene previsoke.. A nasim momcima svakako zelim Zlato!

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.