Početna » Slajder » Predstavljamo vaterpolo škole Srbije – VK Valis 93

Predstavljamo vaterpolo škole Srbije – VK Valis 93

valis-93-pvss

Nova vaterpolo škola koju ćemo predstaviti u okviru akcije „Predstavljamo vaterpolo škole Srbije“ je škola Vaterpolo kluba Valis 93 iz Valjeva.

Ovaj klub osnovan je pre četiri godine, a okuplja 130 članova. Postoji šest takmičarskih selekcija, među kojima je i jedna ženska, a zanimljivo je da je sportski direktora Valisa 93 legenda srpskog, ali i svetskog vaterpola, Igor Milanović. Kako su nam rekli u klubu, on diktira sve planove, što bi moglo da bude važno za sam razvoj mladih igrača. Važna informacija je i da Valis 93 ima dogovor sa Partizanom u vidu svake saradnje.

Pre dve nedelje mladići iz Valisa 93, rođeni 2003. godine, osvojili su prvo mesto u regionu centralne, južne i zapadne Srbije i tako se plasirali među osam najboljih u državi.

valis-93-pvss-2

U letnjem periodu trenira se na otvorenom bazenu SRC „Petnica“, a zimi pod balonom na istom bazenu. Treneri u klubu su Srđan Marković, Slavica Lukić, Ivica Todorić, Branislav Petrović i Radenko Popović, a svi su licencirani i poseduju zvanje operativnog trenera u vaterpolu.

Dečaci i devojčice, koji bi hteli da treniraju u VK Valis mogu da se jave Srđanu Markoviću na broj 064/134-24-12, a zatim i da počnu sa treninzima.

Ukoliko želite da predstavimo i vaterpolo školu vašeg kluba javite nam se na mejl kontakt@vaterpolovesti.com ili na fejsbuk profil.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.