Početna » Slajder » Predstavljamo vaterpolo škole Srbije – VK Šabac

Predstavljamo vaterpolo škole Srbije – VK Šabac

vk-sabac-pvss

Vaterpolo vesti nastavljaju sa akcijom „Predstavljamo vaterpolo škole Srbije“, u okviru koje promovišemo vaterpolo škole u Srbiji i na taj način pomažemo klubovima i vaterpolo entuzijastima u manjim sredinama. Posle VK Požarevac i PVK Smederevo, predstavićemo školu VK Šabac, koji posle 10 godina ponovo ima svoj bazen.

Podsećamo da je rekonstrukcija bazena počela krajem prošle godine, a izvođač radova bio je konzorcijum četiri firme predvođen preduzećem In tehnik doo Šabac.

Šabac trenutno ima oko 50 mališana u vaterpolo školi i više od 300 njih koji su na raznim plivačkim obukama, a od kojih se očekuje da u budućnosti popune takmičarske selekcije vaterpolo kluba. Cilj je da se u narednom periodu prijavi što više dečaka rođenih 2003. godine i kasnije, ali su svi dobrodošli. Važno je istaći da mogu da se prijave i devojčice, kojih već ima nekoliko u klubu, a želja je da se u septembru oformi i ženska ekipa.

Na bazenu u Šapcu trenira se svakog radnog dana, a treneri su Miroslav Petrović, Nemanja Ličanin i Dragan Čelovski.

(Foto: facebook.com/vksabac)
(Foto: facebook.com/vksabac)

Grad Šabac je nedavno u saradnji sa vaterpolo klubom organizovao besplatnu obuku za neplivače, u okviru akcije „Šabac – grad bez neplivača“. Cilj je da u narednom periodu sva deca iz osnovnih i srednjih škola nauče besplatno da plivaju, a ideja je da se mesečno jedna generacija obučava. Do 15. jula mogu da se prijave osnovci koji su sada završili prvi razred, a potrebno je da popune formular, koji može da se preuzme na sajtu i info pultu bazena i da ga predaju, a obuka će za njih početi 20. jula. U septembru će se nastaviti sa obučavanjem ostalih generacija. Zanimljivo je da je Šabac i pre 10 godina organizovao ovu akciju, a prema podacima iz kluba, tada je obučeno više od 3000 đaka.

Nema sumnje da Šabac predstavlja pravo osveženje na domaćoj vaterpolo sceni i sigurno je da će u ovom, nadamo se, velikom vaterpolo centru često gostovati reprezentacija Srbije.

Svi zainteresovani mogu da se jave na brojeve 069 33 55 650 ili 069 33 55 750.

Ukoliko želite da predstavimo i vaterpolo školu vašeg kluba javite nam se na mejl kontakt@vaterpolovesti.com ili na fejsbuk profil.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.