Početna » Nacionalna selekcija » Savić: Kampanja vrši pritisak na sudije i delegate

Savić: Kampanja vrši pritisak na sudije i delegate

(Foto: waterpoloserbia.org)
(Foto: waterpoloserbia.org)

Alesandro Kampanja, selektor „azura“, u italijanskim medijima je prozvao naše vaterpoliste da simuliraju u bazenu. Posebno se osvrnuo na Filipa Filipovića i Dušana Mandića tvrdeći da kada šutiraju prave kontrafaulove. Zaboravio je samo da je jedan njegov vaterpolista u drugom kolu polomio nos mladom Nikoli Jakšiću.

Takav stav nije iznenadio kormilara Srbije Dejana Savića, za koga je Kampanja jedan od najboljih svetskih trenera:

On na ovaj način vrši pritisak na sudije i delegate, a ne vidi probleme u svojoj ekipi. Možda pritiskom želi i da skrene pažnju javnosti. Kampanja tako priprema teren za nedeljno finale, ali i za naredna takmičenja. Verujem da će sudije odoleti.

Slično misle i predstavnici ostalih reprezentacija, jer je jasno da Italija bez poznate logistike van bazena, kojoj je Kampanja vrlo vičan, sa ovim timom ne može da stigne do najsjajnijih odličja.

Izvor: Novosti

baner-keel-vesti

2 komentara

  • Kakvi sve glupsoni danas sude , nebi me začudilo da posisaju ovu glupost! Inače , vaterpolo je jedna čista igra , bez kontakta i simuliranja , nadmudrivanja protivnika , i svaki potez se jasno vidi , čak i pod vodom! Italijani , Mađari , a , bogami, u poslednje vreme i Amerikanci na svom terenu i kad sude njihove sudije, su neverovatno nežni , prosto pogledom miluju rivala…

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.