Početna » Slajder » Strahinja Rašović i organizatori EP posetili vrtić “Sanjalica”

Strahinja Rašović i organizatori EP posetili vrtić „Sanjalica“

strahinja-rasovic-akcija-oboji-sneska

Danas su organizatori Evropskog prvenstva u vaterpolu koje će se održati 2016. godine u Kombank Areni posetili najveći vrtić na Balkanu – “Sanjalica“, a sve u sklopu akcije “Oboji Sneška“.

Sa mališanima se ovom prilikom družio i naš vaterpolo reprezentativac Strahinja Rašović koji im je objasnio koliko je važna uloga sporta u njihovom odrastanju i razvoju.

Posle druženja sa najmlađima, menadžer za odnose sa javnošću preduzeća EP 2016, Jana Todorović, rekla je nešto više o akciji „Oboji sneška“.

Srbija i grad Beograd domaćini su 32. Evropskog prvenstva u vaterpolu, koje će se održati  u periodu od 10. do 23. januara 2016. godine u Kombank Areni. Obzirom da je 2016. olimpijska godina i da će se ovo evropsko prvenstvo održati  u zimskom periodu, odabrali smo Sneška  kao zaštitni znak ovog takmičenja – rekla je Todorovićeva.

Akcija “Oboji Sneška“ pokrenuta je sa željom i ciljem da se naša najmladja publika kroz zabavan sadržaj i uz druženje sa vaterpolistima upozna sa našim najtrofejnijim sportom.

oboji sne+íka 1

Prva u nizu promotivnih aktivnosti  koje smo organizovali jeste kreativna akcija za najmlađu publiku  ’’OBOJI SNEŠKA’’  a koju smo osmislili  sa željom i ciljem da se mališani kroz zabavan sadržaj i druženje sa vaterpolistima upoznaju sa našim najtrofejnijim sportom kao i da podignemo  njihovu svest o važnoj ulozi  sporta u  njihovom odrastanju i razvoju – kazala je Todorovićeva i dodala:

U proteklih par meseci posetili smo nekoliko vrtića i Predškolskih ustanova. Predškolske grupe su nam upravo bile najinteresantnij  jer u tom uzrastu deca već odlučuju kojim sportom žele da se bave, a nama kao najtrofejnijoj sportskoj organizaciji u zemlji je bitno da vaterpolo škole imaju što više dece kako bi zemlja ostala u samom evropskom i svetskom vrhu.

Ova akcija će trajati do početka aprila meseca.

Do kraja ovog meseca imamo u planu da se družimo a mališanima iz još nekoliko beogradskih vrtića. Od prikupljenih radova članice  ženske vaterpolo reprezentacije izabraće  10 najlepših, koje ćemo postaviti na drušvene mreže, a tri rada sa najvećim brojem lajkova i deljenja bice nagradjena na završnoj svečanosti koju ćemo upriličiti u TC Ušće. Nagrade najboljima dodeliće članovi  naše muške reprezentacije – zaključila je Jana Todorović.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.