Početna » Slajder » Partnerstvo preduzeća EP 2016 i SC Ušće

Partnerstvo preduzeća EP 2016 i SC Ušće

darko-udovicic-usce

SC „Ušće“ će u narednih godinu dana, do početka Evropskog šampionata u Beogradu, biti pravi promoter najboljih srpskih vaterpolista, a zahvaljujući saradnji između preduzeća EP vaterpolo 2016 i UŠĆE SC.

Sporazum o partnerstvu potpisali su Darko Udovičić, direktor preduzeća EP vaterpolo 2016 i Tijana Vujović, direktorka firme “Confluence Property Management”, koja upravlja UŠĆE SC.

Vaterpolisti su jedni od najboljih ambasadora naše zemlje. Navikli su nas na medalje, ali što je i važnije pravi su primeri dobrog ponašanja u i van bazena, fer pleja i sportske želje da budu najbolji. Čast nam je što ćemo zajedno sa našim posetiocima biti u prilici da ih promovišemo i da napravimo najbolju uvertiru pred takmičenje – rekla je Tijana Vujović, direktorka firme “Confluence Property Management”, koja upravlja UŠĆE SC.

Beograd je još jednom dobio priliku da organizuje veliko takmičenje – to je čast koju je Evropska plivačka federacija ukazala Vaterpolo savezu Srbije. Realizacija svih aktivnosti biće lakša uz partnere.

Imamo iskustvo organizacije velikih događaja u svetu vaterpola. I bez obzira na prethodne događaje, svaki naredni želimo da bude samo još bolji. A u svemu tome je veoma važno da oko sebe imate prave partnere, podršku u promociji i pripremi svih aktivnosti, čija će kulminacija biti upravo na bazenima našeg glavnog grada. Zato mi je drago što smo ostvarili saradnju sa UŠĆE šoping centrom i što ćemo velikom broju njihovih posetilaca moći na pravi način da predstavimo naš sport i naše reprezentativce – rekao je Darko Udovičić, direktor preduzeća EP vaterpolo 2016.

Evropsko prvenstvo u vaterpolu održaće se od 10. do 23. januara 2016. godine u Beogradu.

Izvor: waterpoloserbia.org

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.