Početna » Slajder » Andrija Prlainović predstavio Keel opremu za vaterpolo

Andrija Prlainović predstavio Keel opremu za vaterpolo

IMG_2920

Srpski brend opreme za vaterpolo i plivanje Keel, predstavio se u petak ispred radnje Sport Vision u Tržnom centru Ušće, a jedan od vlasnika i promotivno lice Andrija Prlainović govorio je o izlasku na tržište, saradnji u razvoju tehologije opreme i planovima za budućnost. U prisustvu velikog broja posetilaca i medija, najviše su uživali najmlađi obožavatelji i obožavatejke koji su osim dodeljenih poklona imali priliku da se slikaju sa proslavljenim asom, i dobiju autograme od prisutnih zvezda koje su došle da podrže klupskog i reprezentativnog kolegu poput Nikole Rađena, Duška Pijetlovića i Filipa Filipovića.

„Dobar dan svima, hvala što ste došli. Zadovoljstvo mi je da Vam predstavim jedno novo ime na tržištu sportske opreme koje dolazi upravo iz vaterpolo sveta. Robna marka Keel pojavljuje se prvenstveno na srpskom tržištu, najviše zbog toga što je upravo ovde i nastala, dobila karakter, i u saradnji sa Sport Visionom na pravi način izašla na tržište. Tehnologija i materijali izrade profesionalnih kupaćih gaća i kostima Keel-a dolaze iz razvoja u kome su učestvovali stručnjaci, kao i moja malenkost. Takav tim dobro zna šta je neophodno da bi oprema bila na nivou koji zahteva profesionalni vaterpolo. Sa tim kvalitetom Keel dolazi ne samo na tržište opreme za vaterpolo, već će ponuditi i kupaće gaće i kostime za plivanje i rekreaciju“, kazao je Prlainović.

On je dodao i da mu je bilo zadovoljstvo da učetvuje u sportsko-poslovnoj saradnji za koju se nada da će pored komercijalnog uspeha skrenuti pažnju na važnost bavljenje sportom, zdravlje i razvoj karaktera.

 

IMG_2941

 

„Ovde možete videti modele koji nose moj potpis. To je sportsko-poslovna saradnja koja je meni bila zanimljiva i verujem da će biti interesantna i publici. Pored toga, mislim da je to lep način da se skrene pažnja na sport, a posebno vaterpolo i plivanje koji su vrlo važni za zdravlje, i razvoj karaktera, što je i naša poruka i moto: water shape character“, kazao je novi član Pro Reka.

Nakon dodele poklona i izjava za medije priređen je nagradni konkurs na kome su se okupljeni okušali u pogađanju gola, a najuspešniji su osvojili nagrade. Video zapis sa promocije možete pogledati ovde.

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner mornarska

Proizvodi

  • Keel kupaće gaće za plivanje Training Training Original price was: 3,190.00 RSD.Current price is: 2,552.00 RSD.
  • Dečije kupaće gaće gaćice Sea World Sea World (Kids) Original price was: 2,900.00 RSD.Current price is: 2,320.00 RSD.
  • Keel kupaće gaće za vaterpolo WP Newspaper WP Newspaper Original price was: 3,190.00 RSD.Current price is: 2,552.00 RSD.
  • Keel kupaće gaće za vaterpolo WP Heat M WP Heat M Original price was: 3,190.00 RSD.Current price is: 2,552.00 RSD.
  • Keel kupaće gaće za plivanje Training Training (Kids) Original price was: 2,900.00 RSD.Current price is: 2,320.00 RSD.

Proizvodi

  • Serbia - Official 2023 (Kids) Original price was: 2,900.00 RSD.Current price is: 2,320.00 RSD.
  • Diffusing C1 Original price was: 3,190.00 RSD.Current price is: 2,552.00 RSD.
  • Sivi vaterpolo ranac reprezentacije Srbije Sivi ranac reprezentacije Srbije Original price was: 7,800.00 RSD.Current price is: 6,800.00 RSD.
  • Keel kupaće gaće Keel Basic #5 Keel Basic #5 Original price was: 3,190.00 RSD.Current price is: 2,552.00 RSD.
  • Kupaće gaće Vaterpolo kluba Partizan VK Partizan Original price was: 3,190.00 RSD.Current price is: 2,552.00 RSD.

Baner Srbija gace