Početna » Slajder » Kapice srpskih asova u humanitarnoj aukciji za Nađu Novaković

Kapice srpskih asova u humanitarnoj aukciji za Nađu Novaković

286971-serbia-waterpolo

 

Srpski vaterpolo asovi Filip Filipović i Andrija Prlainović, kao i bivši kapiten nacionalnog tima Vanja Udovičić uključili su se u humanitarnu akciju skupljanja sredstava za Nađu Novaković. Ideja kolekcionara dresova Jovana Simića da na aukciji proda svoju kolekciju i prihod uplati za lečenje Nađe podržao je veliki broj sportista iz Srbije i sveta pa će se na aukciji u ponedeljak od 19.00 časova u Osnovnoj školi Ivo Andrić naći preko 150 dresova i sportskih rekvizita. Među njima će biti i potpisane kapice reperezentacije Srbije sa brojevima 10 (Filipović), 11 (Prlainović), i sa brojem 4 koju je nosio Udovičić.

Uz kapice reprezentativaca na aukciji će se naći i potpisana trenerka Pro Reka koju je nosio nekadašnji as Srbije Danilo Ikodinović. Tako su se i vaterpolisti uključili u humanitarnu akciju u kojoj su opremu donirali kolekcionari, i sami sportisti iz sveta fudbala, košarke, odbojke, borilačkih i drugih sportova.

U velikoj konkurenciji važnih sportskih rekvizita u kojima su nastupali veliki asovi, i u nekima od njih osvajali titule, kapice srpskih vaterpolista svakako će biti jedne od najtrofejnijih jer su njihovi nosioci osvjalai evropsko i svetsko zlato.

Cilj akcije je da se prikupi što više sredstava kakao bi se pomoglo da devetogodišnja Nađa Novaković ode na operaciju koštane srži u Nemčkoj. Ukupno potrebna sredstva iznose 300.000 evra.

Auksija će se održati u sali za fitzičko Osnovne škole Ivo Andrić (Ivana Mičurina 38 A, Kanarevo Brdo), koju pohađa Nađa a čiji je učenik bio i pokretač akcije Jovan Simić.

Za više informacija o dresovima i drugim predmetima na aukciji, i samoj humanitarnoj akciji posetite fejsbuk stranicu dobrotvorne aukcije.

 

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.