Početna » Slajder » Pozdrav sa Taša – VK Stari Grad nastavlja sa radom !

Pozdrav sa Taša – VK Stari Grad nastavlja sa radom !

STARI GRAD I GENSEKPošto nisu u mogućnosti da treniraju na bazenu „Milan Gale Muškatirović“, članovi VK Stari grad preselili su se na bazen SRC Tašmajdan i  nastavljaju sa radom. Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marijan posetio je trening kluba i razgovarao sa upravom kako bi se pronašlo rešenje da oko 200 članova nesmetano nastavi da se bavi vaterpolom. U Starom Gradu navode da rade sa decom svih uzrasta i da će u predstojećoj sezoni nastupiti u takmičenjima svih mlađih kategorija, kao i u ligi za dame.

“ Radimo na Tašu, kao što vidite, i jako nam je drago što su naši članovi ostali uz klub. Radimo sa decom svih uzrasta i u narednoj sezoni ćemo se takmičiti u svim mlađim kategorijama, a imamo seniorsku ekipu i dame koje će debitovati u prvoj ligi“,  kazao je predsednik kluba Zoran Mijalkovski.

 

Pozdrav sa Tasa II

 

Oko stotinak dečaka i devojčica treniralo je u petak u bazenu pod balonom na Tašu, gde će i nastaviti sa radom ukoliko ne budu mogli da se vrate na svoj matični bazen na opštini čije ime nose.

Podsetimo, VK Stari Grad nije u mogućnosti da trenira na bazenu „Milan Gale Muškatirović“ jer je uprava tog Sporstko rekreativnog centra odlučila da ne produži saradnju sa klubom iako je redovno izmirivao svoje obaveze.

 

DEVOJCICA VATERPOLO

 

Milan Gale Muškatirović bio je proslavljeni vaterpolo golman, reprezentativac, osvajač srebrne evropske medalje 1958. i srebrnog olimpijskog odličja 1964. Kao kapiten Partizana podigao je prvi pehar šampiona Evrope 1964. a taj uspeh ponovio je i dve godine kasnije. Bazen koji nosi njegovo ime renoviran je i obnovljen novcem iz budžeta, ali to sve izgleda nije dovoljno da bi na njemu stasali neki novi vaterpolo šampioni i šampionke.

Više slika na : facebook.com/vaterpolo vesti

 

 

 

Jedan komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace