Početna » Sve vesti » Soro do kraja godine u Fluminenseu !

Soro do kraja godine u Fluminenseu !

01

 

Golman Partizana i nekadašnji reprezentativac Slobodan Soro do  kraja 2013. godine nastupaće za brazilski Fluminense u sklopu saradnje tog kluba iz Rio de Žaneira i crno-belih, prenosi beogradski dnevni list Novosti. Pre Sora za Fluminense su potpisali Felipe Perone i hrvatski centar i najbolji strelac F4 u Beogradu Josip Vrlić. Sjani čuvar mreže u četvrtak bi trebalo da otputuje u Brazil pa će beogradsku jesen zameniti prolećem, da bi se do kraja godine vratio na Banjicu i nastavio da nastupa za Partizan, za koji je registrovan u sva tri takmičenja.

„Idem kao gost u okviru saradnje Partizana i Fluminensea. Želja je da se podigne nivo vaterpola u Brazilu. Krajem godine se vraćam na Banjicu“, kazao je Soro za Novosti.

 

Fluminense-Logo

 

U Fluminense su tokom leta prešli i rođeni Brazilac i preprezntativac Španije Felipe Peone, kao i Josip Vrlić koji će verovtano nastupati i za reprezentaciju Brazila. U toj južnoameričkoj zemlji čine se napori da se podigne nivo vaterpola kako bi reprezentacija spremno dočekala nastup na Olimpijskim igrama u Riu 2016. godine.

Umesto Sora na golu Partizna verovatno će se naći Stefan Živojinović, inače drugi golman tima sa Banjice.

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.