Početna » Slajder » Predsednik Srbije na čelu organizacije EP u Beogradu 2016

Predsednik Srbije na čelu organizacije EP u Beogradu 2016

letsplay_wpbg2016_130

 

Predstavnici Vaterpolo saveza sastali su se u sredu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem koji je prihvatio predlog da bude prvi čovek Organizacionog odbora Evropskog prvenstva koje će se 2016. održati u Beogradu. Tako je organizacija takmičenja dobila još jedan garant da je Srbija rešena da preduzme sve napore kako bi organizacija velikog takmičenja bila na najvišem nivou. Posle sastanka predsednik VSS-a Slobodan Sovrović izrazio je zadovoljstvo postignutim dogovorom.

„Izuzetno smo zadovoljni rezultatima posete kod predsednika Nikolića. Nama je u organizaciji jako važno da on bude na čelu Organizacionog odbora. To pokazuje našu rešenost da takmičenje organizujemo na najvišem nivou kao i ranije a sa druge strane predstavlja nas ozbiljnijim pred partnerima u Evropskoj federaciji, LEN“, rekao je Sovrović, a prenosi zvanična stranica VSS.

On je dodao i da je predsednik Nikolić ponudu prihvatio sa zadovoljstvom i da će aktivno učestvovati u organizaciji takmičenja, koje će se održati u januaru 2016.

„Rekao nam je da želi da aktivno učestvuje u organizaciji, da prisustvuje sastancima i da zaista suštinski bude važan deo čitavog projekta. To je za nas naravno ohrabrenje da ćemo odoleti svim izazovima koji nas očekuju“, dodao je Sovrović.

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.