Početna » Mlađe kategorije » Mladi vaterpolisti Partizana napadnuti u Zagrebu!

Mladi vaterpolisti Partizana napadnuti u Zagrebu!

vkpartizan

Dvadesetak maskiranih osoba napalo je juče u Zagrebu šestoricu mladih vaterpolista Partizana koji borave u glavnom gradu Hrvatske na kadetskom vaterpolo turniru, prenosi RTS. Jednom vaterpolisti je slomljen prst, a više njih je zadobilo udarce u glavu šipkama i rukama. Vaterpolisti nisu zadobili unutrašnje povrede, rekao je za Internet portal RTS-a Dragan Tomašević, otac vaterpoliste.

Mladi kadeti Partizana su napadnuti juče popodne ispred „Mekdonaldsa“ u Zagrebu. Tomašević je rekao da se sve dogodilo iznenada.

Naša deca su normalno jela u ‘Mekdonaldsu’, nije bilo nikakvih provokacija, a prilikom izlaska iz restorana napadnuta su šipkama. Očigledno je sve bilo organizovano, čim su znali da su vaterpolisti iz Srbije – rekao je Tomašević.

Koordinator mlađih selekcija vaterpolo kluba Partizan Zoran Bratuša izjavio je da su svi kadeti, koji su napadnuti u Zagrebu u četvrtak uveče, dobro i da nastavljaju učešće na vaterpolo turniru, prenosi Tanjug.

Bratuša je rekao da je jedan od kadeta, suprotno sugestijama kluba, nosio majicu sa obeležjima beogradskog kluba, što, naravno, ne opravdava napad.

Mladi vaterpolisti se pripremaju za finale kadetskog kupa, u subotu uveče.

Oznake

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace