Početna » Sve vesti » Nikola Rađen ostaje u Crvenoj zvezdi !

Nikola Rađen ostaje u Crvenoj zvezdi !

Nikola Rađen

 

Posle berbe trofeja u protekloj sezoni uprava Crvene zvezde pokušava da zadrži igrače koji su crveno-bele doveli do kupa i prvenstva Srbije i trona Evrope. Posle kapitena Andrije Prlainovića, golmana Denisa Šefika, Borisa Vapenskog i reprezentativni bek Nikola Rađen dogovorio se sa klubom o produženju saradnje, prenose beogradski mediji. Jedna od ključnih vaterpolista za igru crveno-belih, posebno u odbrani, ostaće u klubu još najmanje godinu dana, a upravi Zvezde ostalo je još da reši poziciju centra.

„Nikola će i naredne godine braniti naše boje. Polako sklapamo kockice i sada možemo da kažemo da smo dosta uradili. Ostali su Prlainović, Šefik, Vapenski, sada i Rađen. Napustili su nas centri Duško Pijetlović i  Nenad Stojčić . Preostaje nam rad na sidrašima“ rekao je za sportski dnevni list Žurnal predsednik Zvezde Viktor Jelenić.

Crveno-beli će imati konkurentan tim i naredne sezone, pošto je većina igrača ostala, ali za visoke domete neophodan je i vrhunski centar, upravo kakav je i bio Duško Pijetlović. Pijtlović, koji je bio najbolji u najvažnijim momentima odlazi u ruski Sintez iz Kazanja, a kao moguća rešenja pominjali su se reprezentativci Slobodan Nikić i Nemanja Ubović.

Ipak, Nikić najverovatnije ostaje u turskom šampionu Galatasaraju, dok je Ubović iz Vojvodine prešao u Barselonetu. Kao naredno rešenje u medijima se pominje bivši centar Partizana Miloš Korolija, koji trenutno nastupa na Malti, ali nema angažman za narednu sezonu.

Osim Pijetlovića, i drugi centar NenadStojčić je napustio klub, a njega bi mogao zameniti Nikola Eškert koji je protekle sezone imao malu minutažu i bio treći centar tima.

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace