Početna » Sve vesti » Nikola Rađen ostaje u Crvenoj zvezdi !

Nikola Rađen ostaje u Crvenoj zvezdi !

Nikola Rađen

 

Posle berbe trofeja u protekloj sezoni uprava Crvene zvezde pokušava da zadrži igrače koji su crveno-bele doveli do kupa i prvenstva Srbije i trona Evrope. Posle kapitena Andrije Prlainovića, golmana Denisa Šefika, Borisa Vapenskog i reprezentativni bek Nikola Rađen dogovorio se sa klubom o produženju saradnje, prenose beogradski mediji. Jedna od ključnih vaterpolista za igru crveno-belih, posebno u odbrani, ostaće u klubu još najmanje godinu dana, a upravi Zvezde ostalo je još da reši poziciju centra.

„Nikola će i naredne godine braniti naše boje. Polako sklapamo kockice i sada možemo da kažemo da smo dosta uradili. Ostali su Prlainović, Šefik, Vapenski, sada i Rađen. Napustili su nas centri Duško Pijetlović i  Nenad Stojčić . Preostaje nam rad na sidrašima“ rekao je za sportski dnevni list Žurnal predsednik Zvezde Viktor Jelenić.

Crveno-beli će imati konkurentan tim i naredne sezone, pošto je većina igrača ostala, ali za visoke domete neophodan je i vrhunski centar, upravo kakav je i bio Duško Pijetlović. Pijtlović, koji je bio najbolji u najvažnijim momentima odlazi u ruski Sintez iz Kazanja, a kao moguća rešenja pominjali su se reprezentativci Slobodan Nikić i Nemanja Ubović.

Ipak, Nikić najverovatnije ostaje u turskom šampionu Galatasaraju, dok je Ubović iz Vojvodine prešao u Barselonetu. Kao naredno rešenje u medijima se pominje bivši centar Partizana Miloš Korolija, koji trenutno nastupa na Malti, ali nema angažman za narednu sezonu.

Osim Pijetlovića, i drugi centar NenadStojčić je napustio klub, a njega bi mogao zameniti Nikola Eškert koji je protekle sezone imao malu minutažu i bio treći centar tima.

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.