Početna » Nacionalna selekcija » Vaterpolo savez Srbije i Šabac u julu organizuju pripremni turnir pred OI

Vaterpolo savez Srbije i Šabac u julu organizuju pripremni turnir pred OI

Sastanak VSS Sabac
(Foto: Glas podrinja)

Predstavnici Vaterpolo saveza Srbije, predsednik Viktor Jelenić, generalni sekretar Nemanja Marijan i izvršni direktor Đorđe Đorđević, sastali su se danas sa gradonačelnikom Šapca, dr Aleksandrom Pajićem, kako bi razgovarali u predstojećem turniru koji Vaterpolo savez planira da organizuje od 4. do 7. jula u gradu na Savi.

Sastanku su prisustvovali i član Gradskog veća, Mile Isaković i predstavnici Vaterpolo kluba „Šabac Elixir“, predsednik Upravnog odbora Nenad Živanović i sportski direktor Nikola Car.

To je poslednji turnir pripreme vaterolo reprezentacije za Olimpijske igre. Zahvalio bih se gradonačelniku na prijemu, Vaterpolo klubu Šabac koji nam je i do sada izlazio u susret, uvek su bili idealni uslovi. Očekujem da će to da se nastavi i da ćemo na tom turniru imati pune tribine, da će kasnije deca više da se zainteresuju za vaterpolo. Ovde u Šapcu su napravili stvarno idealne uslove za vaterpolo, zatvoreni letnji bazen koji je zimi pod balonom. Vrhunski uslovi za grad Šabac, decu Šapca. Ne moraju svi da postanu vrhunski vaterpolisti, ali je bitno da se bave sportom. Šabac je nekada bio poznat po rukometu, a sad i po vaterpolu – istakao je Jelenić.

Očekuje se da će na turniru u Šapcu učestvovati pet ili šest ekipa, a sve će biti poznato u narednih deset dana.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace