Početna » Nacionalna selekcija » B reprezentacija Srbije nastavlja pripreme u Iranu: Važno je da su momci u trenažnom procesu

B reprezentacija Srbije nastavlja pripreme u Iranu: Važno je da su momci u trenažnom procesu

B reprezentacija Srbije pripreme 2023
(Foto: Vaterpolo savez Srbije)

„B“ reprezentacija Srbije, koju predvodi trener Miloš Saković, završila je pripreme u Južnoj Koreji, a već u ponedeljak ova selekcija putuje u Iran, gde će trenirati i odigrati dve zvanične utakmice sa reprezentacijom Irana.

Trenirali smo u Jinčon olimpijskom selu. Korejci se pripremaju za Azijske igre, a mi smo zajednički rad iskoristili za odigravanje sparing utakmica i na taj način smo nastavili sa trenažnim procesom po smernicama saveznog selektora Uroša Stevanovića. Važno je da su momci u trenažnom procesu, kako bi što bolje iskoristili pauzu između takmičenja – rekao je trener ove selekcije, Miloš Saković i dodao:

U ponedeljak nas očekuje put u Teheran na zajedničke pripreme sa reprezentacijom Irana koju vodi naš Dejan Milaković. U planu je da se, pored sparinga, odigraju i dve zvanične utakmice i pomenuti period će u svakom smislu biti zahtevniji za naše igrače.
U Iran putuju: Radosav Virijević (2004, Radnički), Petar Pajković (2004, Vojvodina), Petar Jakšić ( 2004, Partizan), Luka Pljevančić (2002, Radnički), Mitar Maraš (2004, Šabac), Andrija Jauković (2005, Partizan), Lazar Antić (2005, Radnički), Bogdan Brešćanski (2004, Vojvodina), Veljko Dončić (2005, Radnički), Dušan Trtović (2001, Partizan), Nikola Kojić (2004, Radnički), Rodoljub Gajić (2005, Crvena zvezda), Relja Danković 2005, Crvena zvezda), Nemanja Stanojević (2001, Radnički) i Viktor Urošević (2004, NBG Vukovi).

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace