Početna » Zanimljivosti » Dejan Perišić menadžer za vaterpolo u LEN

Dejan Perišić menadžer za vaterpolo u LEN

Dejan Perisic
(Foto: Slobodan Sandić, waterpoloserbia.org)

Dejan Perišić, srpski vaterpolo radnik, imenovan je za vaterpolo menadžera u okviru Evropske plivačke federacije (LEN). Perišić se dokazao radom i rezultatima u najvažnijem vaterpolo telu LEN i u poslednjih šest godina je i na mestu sekretara Tehničkog vaterpolo komiteta.

Generalni direktor ove organizacije, Patris Kosta, obavetio je članice LEN-a da je Perišić novi vaterpolo menadžer, a predstavnik Vaterpolo saveza Hrvatske, Renato Živković, direktor za vaterpolo.

Njihov profesionalizam, stručnost i veliko iskustvo već su bili od koristi evropskim vodenim sportovima, ali imati ih kao članove osoblja LEN, znači da bi kvalitet usluga koje LEN nudi članicama i klubovima trebalo da bude znatno poboljšana. Dejan je radio kao generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije, sedam godina, pomogao je u organizaciji nekoliko velikih događaja, a deo je i vaterpolo pokreta LEN od 2004. godine. Dvanaest godina služio je sportu kao član TWPC, potom je u proteklih šest godina bio sekretar tog odbora. Na toj dužnosti, zajedno s predsednikom i potpredsednikom, učinio je puno na značajnom podizanju kvaliteta suđenja, te je izuzetno doprineo da se naš sport na puno bolji način predstavi široj javnosti – poručio je Kosta i dodao:

Rad dvojice izvanrednih profesionalaca u vođenju i nadgledanju LEN vaterpolo aktivnosti, trebalo bi da označi početak novog poglavlja, ako ne i ere, u kojoj će vodeni ekipni sportovi dostići nove visine i ostvariti značajne prboje na sportskom tržištu u zamahu, angažmanu i popularnosti.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.