Početna » Zanimljivosti » Stari Grad i Dorćol i ovog leta organizuju besplatnu školu plivanja i vaterpola

Stari Grad i Dorćol i ovog leta organizuju besplatnu školu plivanja i vaterpola

Stari Grad letnja skola plivanja i vaterpola (3)
(Foto: VK Stari Grad)

Vaterpolo klubovi Stari Grad i Dorćol, u saradnji sa Opštinom Stari Grad i bazenom SRC „Milan Gale Muškatirović“, organizuju i ovog leta besplatnu školu plivanja i vaterpola za najmlađe stanovnike Opštine Stari Grad, odnosno decu uzrasta od šest do petnaest godina.

Najmlađi građani ove Opštine imaće priliku da u okviru programa „Stari Grad misli na tebe“ nauče da plivaju, savladaju osnovne vaterpolo tehnike i potom nastave da treniraju sport za koji se opredele. Treninzi se održavaju svakog radnog dana od 19 časova na otvorenom bazenu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“, besplatna škola traje sve do 1. septembra, a za više informacija roditelji treba da se jave na broj telefona: 060 030 6363.

Stari Grad i Dorćol su prošle godine pokrenuli besplatnu školu plivanja i vaterpola, a samo u prvih mesec dana obuku je prošlo više od 100 mališana.

Predsednik Opštine Stari Grad, Radoslav Marjanović, istakao je:

I ove godine, kao i prošle, veliki broj najmlađih Starograđana imaće priliku da svakog dana, od ponedeljka do petka od 19 časova, zajedno sa trenerima iz vaterpolo klubova Stari Grad i Dorćol, trenira, vežba, razvija zdrave stilove života i da ovaj letnji period iskoristi na najbolji mogući način – rekao je je Marjanović, dok je Marko Miličković iz Vaterpolo kluba Dorćol dodao:

Sada već tradicionalno, starogradska letnja školica plivanja i vaterpola. Prvi polaznici ove sezone su ovde, uredno treniraju i sam odziv dece je pokazatelj o uspešnosti projekta ovog leta.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.