Početna » Nacionalna selekcija » Srbija sa petoricom debitanata u Slovačkoj

Srbija sa petoricom debitanata u Slovačkoj

Srbija juniori svetski sampioni 2021
(Foto: Instagram / Vladimir Mišović)

Srpski vaterpolisti su danas posle prepodnevnog treninga otputovali u Bratislavu, gde u utorak od 18 časova igraju meč sa Slovačkom, u trećem kolu Svetske lige.

Selektor Dejan Savić odredio je spisak igrača za ovaj susret, a priliku će dobiti petorica debitanata, dvojica golmana Vladimir Mišović i Milan Bulajić, odnosno Aleksa Nešić, Vasilije Martinović i  Vuk Milojević.

U sastavu su: Milan Bulajić (Partizan), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Radomir Drašović (Novi Beograd), Petar Tomić (Novi Beograd), Aleksa Nešić (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velkić (Partizan), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Draško Gogov (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda).

Velika je stvar debitovati za reprezentaciju. Uspesi u juniorskoj selekciji su jedno, ovo je nešto sasvim drugo. Znamo da nemamo pravo na opuštanje, moramo da pokažemo da i ovakav sastav Srbije ima vrednost. Uradićemo sve da opravdamo poverenje – kaže golman Crvene zvezde Vladimir Mišović, ove sezone jedan od najboljih u crveno-belom taboru.

Slično razmišlja i Vasilije Martinović, član Novog Beograda.

Maksimum, ništa drugo. Ne znam Slovake ali znam da moramo da odigramo najbolje što možemo da pokažemo da nismo slučajno pozvani. Vreme radi za nas i moramo da iskoristimo svaku priliku da potvrdimo kvalitet.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace