Početna » Ženski vaterpolo » Na Banjici održan kamp za vaterpolistkinje do 13 godina

Na Banjici održan kamp za vaterpolistkinje do 13 godina

vaterpolistkinje 2008 kamp
(Foto: waterpoloserbia.org)

Od 22. do 31. avgusta na Banjici je održan kamp za mlade vaterpolistkinje, rođene 2008. godine i kasnije, a sa mladim igračicama su radili Eltina Dimitrijević, Danijela Ćuk, Aleksandra Dunđerski, Ivan Filipić i Miroslav Tomović, dok je tu bila i doktorka Anđela Marčetić.

Na Banjici su trenirale: Tara Žagar (Vojvodina), Milica Zavišić, Jana Janković, Helena Klikovac, Hana Ševo, Una Jelenić, Jana Popović, Nina Peković (Taš 2000), Lana Huđec, Danica Balać, Iva Kovačević, Teodora Mesaroš, Marinela Mesaroš (Spartak), Vjera Bulajić (Jadran), Lola Radulović, Nika Ratković, Irina Trbanoš, Anđela Petrović, Mina Branković, Sofija Krsteški, Zoja Ratković, Nina Komplenac, Vanja Popovčak, Ana Pavić, Emilija Jovanović, Petra Đokić, Ana Anđelović (Palilula), Maria Sekulić (Špandau), Irena Muči, Aleksandra Vukas, Elena Ćuk, Diana Božir, Maša Ćuk, Jana Pejić, Marijana Pejaković, Lana Perić, Marina Zelić i Dunja Lovčević (Bečej).

Kamp je uspešno održan i pored lošeg vremena i ovim putem se zahvaljujem Nikoli Kuljači, koji nam je izašao u susret i ovim perspektivnim igračicama ustupio termine za treninge – rekla je selektorka ove generacije, Eltina Dimitrijević i dodala:

Zadovoljna sam zalaganjem, pokazale su kako se trenira i bori. Nadam se da će tako nastaviti da rade i u svojim klubovima i da ćemo se češće okupljati na ovakvim i sličnim kampovima, koji mnogo znače za njihov napredak. Ovo je generacija koja ima budućnost.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace