Početna » Nacionalna selekcija » Olimpijski šampioni stigli u Beograd: Lavina emocija i pesma “A sad adio” (VIDEO)

Olimpijski šampioni stigli u Beograd: Lavina emocija i pesma “A sad adio” (VIDEO)

A sad adio konferencija
(Foto: Tanjug)

Olimpijski šampioni, vaterpolisti Srbije, doputovali su jutros u Beograd, a na Aerodromu “Nikola Tesla” održana je veoma emotivna konferencija. Posle izjava Filipa Filipovića i Branislava Mitrovića, Stefan Mitrović je uzeo mikrofon i zamolio sve prisutne da zajedno sa njim otpevaju pesmu “A sad adio”, što je izazvalo jaku emociju kod selektora, Dejana Savića, ali i većine igrača.

Filip Filipović jedan je od sedmorice vaterpolista koji se opraštaju od reprezentacije:

Ja sam samo jedan od ovih momaka. Velika mi je privilegija biti deo ekipe i kaptien na kraju ovog, za nas, poslednjeg plesa. Hvala Dejanu Saviću, velikom čoveku, što je sve ovo trpeo i potajno plakao kako bi sve ovo bilo moguće. Mnogo žrtve stoji iza ovoga, mnogo odricanja. Ali kada se ovako završi, sve ima smisla. Hvala Srbijo, ovo je za vas – poručio je Filipović.

Posle njega, prisutnima se obratio najbolji golman Olimpijskih igara Branislav Mitrović.

Osvojili smo drugo olimpijsko zlato. Najveći uspeh u istoriji srpskog olimpijskog sporta. Samo mi zanmo koliko samo ‘ginuli‘ za ovaj uspeh. Živela Srbija – rekao je najbolji golman turnira.

Zatim je mikrofon uzeo Stefan Mitrović, koji je ustao i zapevao pesmu “A sad adio”, a kako je to izgledalo pogledajte ovde:

Srpski olimpijci, koji su osvojili devet medalja na OI u Tokiju, večeras od 21 sat imaće doček ispred Starog dvora.

Keel kupaće gaće

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.