Početna » Nacionalna selekcija » Mitrović: Ovo nije kraj, Pijetlović: Hvala srpskom narodu na podršci

Mitrović: Ovo nije kraj, Pijetlović: Hvala srpskom narodu na podršci

Filipovic Prlainovic Mitrovici
(Foto: RTS)

Jedan od sedmorice igrača koji su danas stavili tačku na reprezentativnu karijeru je i Stefan Mitrović. Najmlađi od njih sedmorice postigao je golčinu u polufinalu sa Španijom, kada se lomio meč. Iako je na početku obraćanja mislio da će lakše „izneti“ govor, savladale su ga emocije:

Još uvek ne osećam tu euforiju, već veliko olakšanje. Ovo je poslednji turnir i mislim da na lepši način nismo mogli da se oprostimo. Dali smo zadnji atom snage, Igrali smo za naše najmilije, to su svi ljudi u Srbiji, naša familija. Svi koji nas prate znaju kakvi su nam bili počeci, na najteži način je ova generacija došla do prvog zlata, isto tako teško došla je i do poslednjeg. Ovo nije kraj, verujem u momke koji će da ostanu iza nas da igraju i treba im pružiti podršku… – rekao je on.

Hvala svima, hvala mojoj braći… Hvala pre svega hvala dragom Bogu jer bez njega ovo ništa ne bi bilo moguće – zaključio je Mitrović.

Duško Pijetlović je odigrao fantastičan turnir. Blistao je u finalu, gde je postigao dva gola.

Hvala momcima na svemu što su mi pružili, hvala srpskom narodu što su nas podržavali, pre svega u meču protiv Španije, osetili su šta hoćemo i koliko hoćemo i to nas je poguralo i u finalu i preko granice. Medalja kao medalja je svaka lepa na svoj način, a ova stvarno… Posebno zato što dosta nas završava reprezenativnu karijeru, sigurno da je i zato važna – rekao je legendarni centar Pijetlović, koji je, kao i brat, golman Gojko, odigrao svoj poslednji turnir za reprezentaciju.

Keel kupaće gaće

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.