Početna » Nacionalna selekcija » Mitrović: Ovo nije kraj, Pijetlović: Hvala srpskom narodu na podršci

Mitrović: Ovo nije kraj, Pijetlović: Hvala srpskom narodu na podršci

Filipovic Prlainovic Mitrovici
(Foto: RTS)

Jedan od sedmorice igrača koji su danas stavili tačku na reprezentativnu karijeru je i Stefan Mitrović. Najmlađi od njih sedmorice postigao je golčinu u polufinalu sa Španijom, kada se lomio meč. Iako je na početku obraćanja mislio da će lakše „izneti“ govor, savladale su ga emocije:

Još uvek ne osećam tu euforiju, već veliko olakšanje. Ovo je poslednji turnir i mislim da na lepši način nismo mogli da se oprostimo. Dali smo zadnji atom snage, Igrali smo za naše najmilije, to su svi ljudi u Srbiji, naša familija. Svi koji nas prate znaju kakvi su nam bili počeci, na najteži način je ova generacija došla do prvog zlata, isto tako teško došla je i do poslednjeg. Ovo nije kraj, verujem u momke koji će da ostanu iza nas da igraju i treba im pružiti podršku… – rekao je on.

Hvala svima, hvala mojoj braći… Hvala pre svega hvala dragom Bogu jer bez njega ovo ništa ne bi bilo moguće – zaključio je Mitrović.

Duško Pijetlović je odigrao fantastičan turnir. Blistao je u finalu, gde je postigao dva gola.

Hvala momcima na svemu što su mi pružili, hvala srpskom narodu što su nas podržavali, pre svega u meču protiv Španije, osetili su šta hoćemo i koliko hoćemo i to nas je poguralo i u finalu i preko granice. Medalja kao medalja je svaka lepa na svoj način, a ova stvarno… Posebno zato što dosta nas završava reprezenativnu karijeru, sigurno da je i zato važna – rekao je legendarni centar Pijetlović, koji je, kao i brat, golman Gojko, odigrao svoj poslednji turnir za reprezentaciju.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.