Početna » Nacionalna selekcija » Srpski vaterpolisti nastavili pripreme za Olimpijske igre

Srpski vaterpolisti nastavili pripreme za Olimpijske igre

Dejan Savić
(Foto: waterpoloserbia.org)

Kandidati za vaterpolo reprezentaciju Srbije od juče su u Kragujevcu na pripremama. Savezni trener Dejan Savić je odredio širi spisak igrača. U Kragujevcu ih je 26, a u nastavku priprema, od 14. juna u Beogradu priključiće se petorica igrača koji su igrali na F8 u Beogradu.

Na pripremama su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Sava Ranđelović, Stefan Mitrović, Viktor Rašović, Petar Velkić, Nemanja Vico, Gavril Subotić, Vuk Milojević, Marko Radović, Đorđe Vučinić, Filip Filipović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nikola Dedović, Gojko Pijetlović, Miloš Ćuk, Dimitrije Rističević, Vasilije Martinović, Strahinja Rašović, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Marko Radulović i Stefan Branković. U Beogradu će se priključiti: Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Đorđe Lazić, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.

Mi smo počeli još sredinom maja i polako su nam se, po utvrđenom planu i dogovoru, priključivali igrači koji su posle završenih nacionalnih prvenstava imali nekoliko dana odmora. Imamo na raspolaganju veći broj grača, želimo da i mlađi, talentovani igrači ponovo osete našu atmosferu i da u radu sa starijim, iskusnijim igračima napreduju – kaže Dejan Savić.

U Kragujevcu se trenira do kraja nedelje.

Posle toga, od 14. juna nastavljamo rad u Beogradu zajedno sa američkom reprezentacijom. Sa njima završavamo 19. juna. Posle dva dana odlazimo na pripreme u Kranj koje će trajati do 2. jula. Sledi turnir u Beogradu gde će pored dve srpske selekcije igrati Španija i Francuska. Za 15. jul je predviđen odlazak olimpijskog tima u Kašivazaki – zaključio je Dejan Savić.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.