Početna » Transferi » Mandić: Posvećen sam Pro Reku, pitanje kluba ću rešavati na kraju sezone

Mandić: Posvećen sam Pro Reku, pitanje kluba ću rešavati na kraju sezone

Dušan Mandić, slavlje, Vaterpolo Evropsko prvenstvo
(Foto: VSS / Marcel ter Bals)

Italijanski portal wpdworld.com preneo je informaciju da je Dušan Mandić dogovorio saradnju sa Novim Beogradom, ali srpski vaterpolista je za Vaterpolo vesti rekao da je trenutno posvećen sadašnjem klubu i da će po završetku sezone rešavati to pitanje.

Maksimalno sam skoncentrisan i posvećen Pro Reku, a po završetku sezone ću rešavati pitanje kluba.

Za sada je potvrđeno da će u timu Vladimira Vujasinovića biti Duško Pijetlović, Radomir Drašović i Angelos Vlahopulos, dok prema pisanju italijanskog portala Novi Beograd navodno pregovara sa Mandićem, Nikolom Jakšićem i braćom Rašović. Bilo je razgovora i sa Aleksandrom Ivovićem, ali se kapiten Pro Reka zahvalio na ponudi i odlučio da ostane u Italiji.

Trener Novog Beograda, Vladimir Vujasinović, sa kojim je Mandić već sarađivao u Partizanu, Pro Reku i reprezentaciji Srbije, rekao je da je još uvek rano govoriti o tome ko će zaigrati za taj klub u novoj sezoni.

Tačno je da smo u procesu sastavljanja novog tima. Ipak, prerano je govoriti o tome ko će zaigrati za Novi Beograd u novoj sezoni, pre kraja tekuće. Igrači imaju puno obaveza do kraja ove sezone i zbog toga je rano govoriti o novom timu. Po završetku sezone, predstavićemo sastav i detalje u vezi sa novim ugovorima. Do tada, svi poslovi u vezi sa transferima treba da budu gotovi i mi ćemo potvrditi ko će ostati u klubu, a ko će doći – rekao je Vujasinović za portal Total Waterpolo.

Novi Beograd je svakako najaktivniji što se tiče transfera, a treba očekivati da mu se uskoro priključe Crvena zvezda, Partizan, Radnički i Šabac, koji takođe aktivno rade na sklapanju tima za novu sezonu.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.