Početna » Nacionalna selekcija » Savić u ponedeljak okuplja kandidate za reprezentaciju

Savić u ponedeljak okuplja kandidate za reprezentaciju

Pripreme vaterpolo reprezentacije Srbije
(Foto: Vaterpolo vesti)

Selektor reprezentacije Srbije, Dejan Savić, u ponedeljak će u Beogradu okupiti reprezentativce i kandidate za reprezentaciju iz domaćih klubova, koji će se u narednim danima pripremati za turnir, koji se od 27. do 29. januara igra u Podgorici, a pored Srbije i domaće Crne Gore igraće još SAD i Nemačka.

Na spisku su: Rističević Dimitrije (Novi Beograd), Dobožanov Lazar (Radnički), Mišovic Vladimir (Crvena zvezda), Ćuk Miloš (Novi Beograd), Mitrović Stefan (Partizan), Pjetlović Gojko (Oradea), Toholj Nebojša (Radnički), Velkić Petar (Šabac), Mitrović Petar (Novi Beograd), Subotić Gavril (Crvena zvezda), Radović Marko (Crvena zvezda), Radulović Marko (Radnički), Gogov Draško (Novi Beograd), Tomić Petar (Novi Beograd), Stanojević Nemanja (Radnički), Rašovic Strahinja (Radnički), Vučinić Đorđe (Šabac), Lukić Nikola (Radnički), Stojanović Ognjen (Šabac), Pljevančić Luka (Radnički), Jakšić Petar (Partizan). Od 25. januara ekipi će se pridružiti Stefan Živojinović i Viktor Rašović.

Veliki broj reprezentativaca se vratio klupskim obavezama, pošto je ovog vikenda nastavljeno prvenstvo u nekoliko zemalja.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.