Početna » Domaća takmičenja » Rasina ubedljiva protiv Palilule, tri utakmice odložene

Rasina ubedljiva protiv Palilule, tri utakmice odložene

Bazen Tašmajdan
(Foto: twitter.com/CrousillatUgo)

Ovog vikenda odigrana je samo jedna utakmica u Prvoj A ligi Srbije, u kojoj je Rasina pobedila Palilulu sa ubedljivih 18:10. Preostale tri utakmice četvrtog kola su odložene, a naknadno će biti odigrane utakmice između Taša i Proletera, Vukova i Valisa, odnosno Valjeva i Beograda. Posle četvrtog kola, Proleter je prvi sa devet bodova iz tri meča, dok su Novobeogradski Vukovi drugi sa šest bodova iz tri utakmice. Isti broj bodova, ali i meč manje, ima ekipa Taša. Po tri osvojena boda imaju Valis, Valjevo, Rasina i Beograd, dok je Palilula poslednja bez osvojenih bodova.

Poslednjeplasirani tim u Prvoj A ligi je dobro otvorio meč u Kruševcu i posle osam minuta je vodio 3:2. Međutim, Kruševljani su preokrenuli u nastavku i konstantno su uvećavali prednost.

Rasina – Palilula 18:10 (2:3, 6:3, 6:2, 4:2)

Bazen Kruševac. Sudije: Stanojević, Šukić. Isključenja: Rasina 7, Palilula 4. Peterci: Rasina 2 (2), Palilula 1 (1).

RASINA: Jeremić, Stefanović 1, Stanišić, A. Tomašević, R. Tomašević 3, Lazić 1, Milojković 2, Nikolić 1, Marković 3, Zdravković 2, Mihajlović 2, Đokić 1, Nešić, Kostić 2. Trener: Milovanović.

PALILULA: Kukić, Stanojević, Đurđević, Ćirić 2, Đorđević, Šćepanović, Adžić, Rafailović, Gavrić, Jovanović 3, Tomović, Antić, Marica, Pantović 5. Trener: Janković.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.