Početna » Zanimljivosti » Vaterpolo savez Beograda pokrenuo serijal “Kutak za vaterpolo trenutak” (VIDEO)

Vaterpolo savez Beograda pokrenuo serijal „Kutak za vaterpolo trenutak“ (VIDEO)

Bazen Košutnjak
(Foto: Stefan Stojanović / Mondo)

Vaterpolo savez Beograda pokrenuo je Youtube serijal „Kutak za vaterpolo trenutak“.

U saradnji sa Youtube kanalom „Waterpolo Live“, koji je i tokom prethodne sezone prenosio veliki broj mečeva iz domaćih takmičenja za vaterpoliste i vaterpolistkinje, Vaterpolo savez Beograda je pokrenuo akciju u kojoj će predstaviti beogradske klubove, emitovati razgovore sa igračima i igračicama, trenerima, sudijama i sportskim radnicima.

Posebna pažnja biće posvećena pravilima vaterpolo igre, pre svega izmenama, uvedenim prošle godine. Vaterpolo sudije će detaljno objašnjavati nova pravila i njihovu primenu. Iskusni vaterpolo treneri će davati savete svojim mlađim kolegama…

Do sada su realizovane dve emisije. Ekipa “Kutka za vaterpolo trenutak” je obišla nekoliko beogradskih klubova – Palilulu Taš, Zemun, Beograd, Singidunum, ŽVK Crvena zvezda.

Zbog pandemije korona virusa takmičenja su suspendovana, ali aktivnosti beogradskih klubova nisu obustavljene. Na beogradskim bazenima se radi punom parom, uz poštovanje svih mera zaštite. Vaterpolisti, vaterpolistkinje i treneri se nadaju da će se uskoro steći uslovi da se vrate takmičenjima.

Među onima koji su podržali pokretanje formata “Kutak za vaterpolo trenutak”, je selektor olimpijskih šampiona Dejan Savić, jedan od gostiju u drugoj emisiji. U drugoj emisiji učestvovao je iskusni vaterpolo stručnjak i sportski radnik Đorđe Makuljević, koji se dotakao nekoliko tema iz prošlosti i sadašnjosti beogradskog i srpskog vaterpola.

Svi ljubitelji vaterpola mogu da učestvuju u kreiranju emisije, jer mail adresa waterpololivebelgrade@gmail.com je otvorena za sva pitanja i predloge o temama koje biste voleli da gledate.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.