Savić: Zašto bih išao da učim nekog drugog kad mogu da budem u Srbiji?

Dejan Savić

(Foto: UNIQA)

Selektor Srbije, Dejan Savić, otkrio je da želi da radi u Srbiji i posle Olimpijskih igara u Tokiju.

Savić je u vaterpolo podkastu „Pod kapicom“ rekao da je već obavio razgovor sa predsednik Vaterpolo saveza, Viktorom Jelenićem i da su se sve dogovorili, ali da zavisi od rezultata. Takođe je dodao da voli ovaj posao i da bi hteo da ostane u Srbiji, da li kao selektor ili kao trener u klubu.

U suštini sam spreman za sve to. Obavio sam razgovor sa predsednikom VSS i mislim da smo se dogovorili. Sad je u suštini samo pitanje rezultata, jer su odavno definisane određene stvari, pre svega tradicija srpskog vaterpola i mnoge stvari zavise od rezultata – izjavio je Savić.

Bivši trener Crvene zvezde i uspešni vaterpolista ne želi „da trči“ u inostranstvo, to jest rad u Srbiji mu i dalje odgovara.

Da trčim ne mogu ni da me medved pojuri, šamarao bih se sa njim – našalio se Savić i dodao:

Jednostavno, volim da radim ovaj posao i zašto bih išao negde da učim nekog drugog kad mogu da budem u Srbiji? To je prva stvar. To nema veze sa selektorskim mestom, može da bude i klub. S druge strane, zadovoljan sam time. Novac je bitan, ali nije to baš tako. Zadovoljan sam, ne tražim ‘leba preko pogače i hvala Bogu postoji mogućnost da ostanem tu. Ne vidim opciju i krajnja opcija je inostranstvo. Ne ide mi to u glavu. Gledaću svim silama da ostanem ovde, pa makar radio nešto drugo.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.