Dragana Ivković: Devojke su zdrave i već razmišljamo o novoj sezoni

ŽVK Crvena zvezda, Finale Kupa Srbije 2019.

(Foto: instagram.com/dragana.stj.photo, www.waterpoloclubredstar.org)

Čelnici Vaterpolo saveza Srbije su odlučili pre dva meseca da se takmičenje za seniore i seniorke ne nastavlja, ali je u planu bilo da se igraju turniri za mlađe kategorije.

Međutim, epidemiološka situacija u Srbiji se znatno pogoršala i sva takmičenja su odložena i nije izvesno da će se uopšte igrati. Dragana Ivković, trener Crvene zvezde, ističe da je najvažnije da su sve devojke zdrave i da sada već razmišlja o novoj sezoni.

– U ovom momentu važno je da su devojake na treninzima i da su zdrave. Radimo, treniramo, očekuje ih veliki izazov u narednoj sezoni, tako da motiv za rad imaju. Spremamo se i mislimo na sledeću sezonu i takmicenja koja nas očekuju – rekla je selektorka Srbije i dodala da nije potvrđeno da se turniri za mlađe kategorije definitivno otkazuju, ali da možda i nije realno da se odigraju.

– Još uvek nije potvrđeno, ali je bas teško da se trenutna situacija stabilizuje tako brzo i realnije je razmišljati o sledećoj sezoni. Iako bi mi svi najviše voleli sada da igramo, nije bezbedno i nije realno.

Takođe, početak priprema reprezentacije Srbije bio je zakazan za prvu nedelju jula, ali je i to okupljanje pomereno.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.