Početna » Nacionalna selekcija » Mitrović: Ostaje žal, ali sve je za ljude

Mitrović: Ostaje žal, ali sve je za ljude

Stefan Mitrović, Srbija - Španija
(Foto: Aleksandra Krupanič, VSS)

Stefan Mitrović je posle poraza u četvrtfinalu rekao da je sve za ljude.

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je posle peteraca od Španije, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Budimpešti. Reprezentativac Srbije, Stefan Mitrović, rekao je posle tog meča da je sve za ljude i da mu je ovo drugi put da ispada u četvrtfinalu. Prvi je bio 2013. godine, kada je Srbija u Barseloni izgubila od Crne Gore u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Peterci su uvek lutrija. Mi smo njih dobili u Barseloni, sad oni nas, ali mislim da smo utakmicu izgubili mnogo ranije, upali smo u zamku njihove igre. Znali smo šta će da igraju, ali nismo se snašli. Na kraju smo uspeli da se vratimo, imali šansu da prelomimo, ali nismo uspeli. Šta da se radi… Sve je za ljude, naravno da je ostaje žal, meni je drugi put da ispadnem u četvrtfinalu. Ali, sve će se ovo juče zvati. Idemo dalje – rekao je Mitrović novinarima u Budimpešti.

Srbija će sutra u borbi za plasman od petog do osmog mesta igrati protiv Grčke.

Sada predstoji ono najteže, igrati utakmice koje ništa ne znače, ne donose nikakvu medalju, postolje. Ali, ajde da izdržimo, a posle se vraćamo obavezama u klubu – poručio je Mitrović.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.