Stari Grad čestitao navijačima Novu godinu i zahvalio se prijateljima i donatorima

Novogodišnja čestitka VK Stari Grad

(Foto: vksg.org.rs)

Veliki broj srpskih klubova čestitao je putem društvenih mreža Novu godinu.

Srpski klubovi nisu propustili priliku da u poslednjim danima 2019. godine čestitaju svojim navijačima Novu godinu i božićne praznike, a jedan od takvih klubova je i Stari Grad, koji se putem zvaničnog sajta osvrnuo na tekuću godinu. Klub sa Dorćola je čestitao 2020. godinu svojim članovima, prijateljima i donatorima kluba, klubovima, poslovnim partnerima, sa željom da Nova godina bude uspešna, prosperitetna i ispunjena zacrtanim ciljevima, a predsednik kluba, Srđan Bukilica, osvrnuo se na tekuću godinu:

– Posebna zahvalnost Predsedniku Republike Aleksandru Vučiću za pomoć našem klubu, a posebno za pomoć vaterpolo sportu u celini.

– Zahvalnost prijateljima i donatorima kluba, ljudima dobre volje koji su prepoznali naš napor u klubu i želju da stvorimo preponatljiv brend, kako na regionalnom, tako i na nacionalnom nivou, da svakog dana želimo da napredujemo i stvorimo jedno zdravo sportsko udruženje. Posebnu zahvalnost dugujemo i Gradskom sekretaru za sport.

– Zahvalnost stručnom štabu i igračima prvog tima, koji su nas ove godine učinili ponosnim, a posebno želim da podvučem zajedništvo i harmoniju među njima. Ciljeve za 2019. godinu su ispunili, a očekujemo od njih da ”dodaju gas” i da nastave tako i u 2020. godini.

– Tekuća godina je bila izuzetno teška i sa puno izazova, od kojih smo neke očekivali, puna spoljnih pritisaka na klub, što nas nikako neće uplašiti i zaustaviti, nego će nas učiniti jačim i istrajnjijim u našoj viziji stvaranja nacionalnog brenda vaterpolo kluba Stari Grad.

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.