Srpski juniori drugi na turniru u Soriju

Juniorska reprezentacija Srbije

(Foto: waterpoloserbia.org)

Srpski juniori su u prethodnim danima učestvovali na turniru u Italiji.

Grad Sori je bio domaćin turnira, na kojem je Italija imala dve selekcije, a pored Srbije učestvovala je i selekcija Malte. Srpski 20-godišnjaci su na kraju zauzeli drugo mesto sa dve pobede i jednim porazom. Srbija je na startu pobedila Italiju B 9:8, dok je od Italije A izgubila 12:11, iako je domaća selekcija imala čak pet peteraca. Maltu su srpski vaterpolisti lako savladali sa 19:7.

Italiju B su pobedili: Bulajić, Branković, Barać 2, Nešić, Stanojević, Mitrović, Vučinić 1, Radović 1, Vićković 3, Šulc 2, Pljevančić, Cvetković, Mišović i Martinović.

Srbija je protiv Italije A igrala u sastavu: Bulajić, Branković, Barać 4, Nešić, Stanojević 1, Mitrović, Vučinić 2, Radović 1, Vičković 2, Pljevančić, Šulc, Cvetković 1, Mišović, Martinović.

Protiv Malte su sastavu bili: Bulajić, Branković 1, Barać 2, Nešić 2, Stanojević 4, Mitrović 1, Vučinić 1, Radović 1, Vičković 2, Pljevančić 2, Šulc, Cvetković 2, Mišović, Martinović 1.

U stručnom štabu su bili savezni trener Uroš Stevanović i treneri Darko Bilić i Dragan Kozomora. Sudija iz Srbije je bio Pavle Kiš.

You may also like...

2 Responses

  1. Jelena kaže:

    Što niste poveli 99 godište nego veze i vezice a sada ste odbacili i najboljeg iz tima zbog toga ovo je stvarno sramota

  2. Zoran kaže:

    Sramna odluka velikog Škembeta. Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu jel tako ? Zato igrači koji su osvojili šesto mesto za svoje godište igraju za starije, jer su iz čuvene vaterpolo škole iz Kragujevca. Za one koji nisu upućeni , za svojih 10 godina postojanja Radnički se više puta ugasio nego što je napravio igrača.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.