Završen treći „Borac Kup“, više od 20 ekipa u Banja Luci

VK Borac Banja Luka

(Foto: borac-sport.com)

Proteklog vikenda u Banja Luci je odigran treći „Borac kup“.

Tradicionalni turnir ove godine je okupio 21 ekipu u dve kategorije (U16 i U18). Poslednjeg dana turnira u konkurenciji za igrače do 16 godina odigrani su mečevi za plasman a šampionski trofej je osvojio Partizan, koji je u finalu savladao novosadsku Vojvodinu rezultatom 10:6. Bronza je pripala vaterpolistima Triglava, koji su rezultatom 4:14 pobedili Borac.

U kategoriji igrača do 16 godina 15 ekipa je bilo podeljeno u četiri grupe. U grupi A su bili Borac, Crikvenica i Ljubljana 2, u grupi B Vojvodina, Lošinj, Ljubljana i Borac 2, u grupi C KVK Radnički, AVK Triglav, Barakudas Ninberg i Bečej, dok su u grupi D Partizan, Marsonija, Koper i Mladost Pančevo.

U kategoriji do 18 godina se takmičilo šest ekipa: Borac, Bečej, Novi Beograd 11. april, Kamnik, Barakudas Ninberg i Ravena Palanuoto.

Treće mesto u kategoriji do 16 godina pripalo je Triglavu, koji je slavio protiv Borca 14:4. Ljubljana je u borbi za peto mesto pobedila Radnički 13:5, dok je Mladost bila bolja od Crikvenice u meču za sedmo mesto.

U kategoriji igrača do 18 godina prvo mesto je zauzeo Novi Beograd 11. april sa svih poet pobeda. Drugi je bio Borac, treći Bečej, četvrti Kamnik, pete su Barakude iz Ninberga, a šesta je italijanska Ravena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.