Početna » Sve vesti » Wind sport predstavio tim za novu sezonu

Wind sport predstavio tim za novu sezonu

Vaterpolo klub Wind sport
(Foto: www.instagram.com/wind_sport)

Vaterpolo klub Wind sport predstavio je tim za novu sezonu.

Promocija tima koji je odigrao već dve utakmice u Prvoj B ligi Srbije održana je u Pančevu, a prisustvovali su sportski direktor, Igor Milanović, trener Ivan Jeftić, direktor Nikola Rađen i predsednik Vladimir Popović.

Tom prilikom sportski direktor kluba Igor Milanovic rekao je:

Kao sportski direktor vaterpolo kluba Wind sport mogu slobodno reci da smo od samog početka negovali ideju da se vec druge godine postojanja kluba oformi seniorski tim koji ce u sastavu imati nasu decu i vući decu iz mlađih kategorija. Veliki rad, trud i napor su ulozeni da klub posle godinu dana ima vec tri mlađe takmicarke kategorije a, sada i prvi tim. Vaterpolo je nacionalni sport i sport u kome smo svetski sampioni, radimo na tome da tako i ostane. Deci u klubu su omogućeni najbolji uslovi, treneri i sredstva za rad. Cilj nam je da ta deca postanu šampioni u životu, a sport im daje veliku mogućnost za to – kaže Milanović i dodaje da je ovo tek početak jednog velikog kluba.

Trener seniorske ekipe, Ivan Jeftić, takođe je uputio reči podrške prvom timu:

Ubedljivo smo najmlađa ekipa u ligi i sa našim zajedničkim snagama idemo dalje. Ovo lepa i retka sportska priča i to ne samo u vaterpolu već i u samom sportu u Srbiji, gde su vrhunski igrači i legende stvorili jedan uzoran klub i tim. Wind Sport će biti fabrika igrača. Zahvalio bih se predsedniku kluba Vladimiru Popoviću i direktoru kluba Nikoli Rađenu na ukazanoj prilici da budem deo tima.

2 komentara

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.