Početna » Nacionalna selekcija » Vaterpolisti podržali uređivanje dvorišta OŠ “Dragan Kovačević”

Vaterpolisti podržali uređivanje dvorišta OŠ „Dragan Kovačević“

Šampioni Evrope stigli u Beograd
(Foto: Tanjug)

Vaterpolo tim Srbije podržao je uređivanje dvorišta Škole za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju OŠ „Dragan Kovačević“ i tim povodom VSS je pozvao medije da prisustvuju početku akcije, 15. juna u 12 sati u Šafarikovoj 8 u Beogradu.

Nakon akcije naših vaterpolo reprezentativaca predvođenih selektorom Dejanom Savićem zvanično će početi planirana rekonstrukcija dotrajalog krova, koju će ovoj ustanovi donirati Vaterpolo savez Srbije zajedno sa svojim partnerima iz građevinske kompanije Jadran.

Podrška ovoj maloj školi velikog srca koja se punih 50 godina bori da svakom učeniku obezbedi najkvalitetnije obrazovanje i spremi ga za nastavak školovanja jedna je u nizu akcija kojom Vaterpolo tim i savez žele da skrenu pažnju na značaj inkluzije i uključivanje dece sa smetnjama u razvoju u normalne tokove društva.

Vaterpolisti će ostati aktivni učesnici u stvaranju jednakih šansi i uslova u kojima sva deca mogu da ostvare svoj pun potencijal, a posebno ona sa smetnjama u razvoju kojima je naša podrška najpotrebnija.

Vaterpolo vesti WebShop

Jedan komentar

  • Da zlatni delfini imaju i zlatno srce pokazali su danas jer su promovisali plemenitu kciju i rad sa učenicima sa smetnjama u razvoju. I ovoga puta velika zahvalnost Vaterpolo savezu Srbije a posebno selektoru, Savić Dejanu. MOMCI UCENICI I KOLEKTIV OŠ “ DRAGAN KOVAČEVIĆ“ JE UZ VAS STISNUTIH PESNICA I SA VEROM U VAŠ USPEH

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.