Održana sednica UO: Nastavlja se Regionalna liga

Čelnici Regionalne vaterpolo lige

(Foto: waterpoloserbia.org)

Regionalna vaterpolo liga igraće se i naredne sezone.

U Sisku, gde se danas igra utakmica između Hrvatske i Srbije, održana je sednica Upravnog odbora Regionalne lige, a zajednički zaključak na osnovu želja svih klubova i četiri nacionalna saveza je da regionalno takmičenje nastavlja da postoji i normalno da se odvija, bez obzira na neke prethodne izjave posle događaja u Splitu, gde su napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde.

Prenosimo zajedničko saopštenje:

1. Zajednički je zaključak na osnovu želja svih klubova učesnika i sva četiri naionalna saveza da Regionalna vaterpolo liga nastavlja da postoji i da normalno odvija.

2. Ostavlja se klubovima da se dogovore o terminima odigravanja odloženih utakmica

3. Pored nastavka lige potvrđeno je odigravanje regionalnih turnira za dve mlađe kategorije kao i finale RVL za žene.

Srpski savez su predstavljali: predsednik VSS Viktor Jelenić, član UO RL Aleksandar Šoštar, predsednik Saša Vlaisavljević, generalni sekretar Nemanja Marijan i operativni direktor Đorđe Đorđević, hrvatski Perica Bukić, Mladen Drnasin, Željan Konsuo, Predrag Sloboda, Milivoj Bebić i Renato Živković a Crnu Goru Đuro Marić.

You may also like...

1 Response

  1. ilke kaže:

    sto mi je ovo poznato…nemate nikakav stav.toliku ste galamu digli da sam „zamrzeo“Hrvate.kad ono…palite ovaj jadan narod.isti ste kao i vas gazda.takav nam je i vaterpolo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.