UVTS seminarom u Beogradu završio prvi ciklus stručnog usavršavanja

Seminar Udruženja vaterpolo trenera Srbije 2019

(Foto: UVTS)

U nedelju, 27. januara, u Beogradu je održan treći regionalni seminar Udruženja vaterpolo trenera Srbije, kojim je završen prvi ciklus stručnog usavršavanja za sezonu 2018/2019.

Posle Zrenjanina i Kragujevca, seminar se održao na bazenu „11. april“ na Novom Beogradu. Prisustvovalo je oko 70 trenera sa prostora Centralne Srbije, a povratne informacije pokazuju da su treneri bili veoma zadovoljni. Teorijski deo održao je profesor Tomislav Okičić, a praktični trener Partizana, Stefan Ćirić.

Seminar Udruženja vaterpolo trenera Srbije 2019

(Foto: UVTS)

Udruženje vaterpolo trenera Srbije se zahvaljuje Sportskom centru na Novom Beogradu i domaćem klubu na izuzetnim uslovima i pomoći u organizaciji seminara.

Podsećamo, prvi od tri regionalna seminara održan je krajem decembra u Zrenjaninu, a tada su pred oko 30 trenera govorili prof. dr Bojan Međedović i Dejan Savić. Dve nedelje kasnije Kragujevac je bio domaćin drugog seminara, a predavači su bili Tomislav Okičić i trener domaćeg Radničkog, Uroš Stevanović, dok su kao specijalni gost stigli Dejan Savić i kapiten reprezentacije Srbije, Filip Filipović.

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.