Vaterpolisti zadovoljni uslovima u Barseloni

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije

(Foto: waterpoloserbia.org)

Srpski vaterpolisti danas su osetili bazen u Barseloni.

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije pre nekoliko dana otputovala je u Španiju, gde je sa domaćom reprezentacijom dva dana trenirala u Sportskom centru blizu Barselone, dok je selekcija selektora Dejana Savića danas prvi put trenirala i u bazenu gde u subotu zvanično počinje Evropsko prvenstvo za vaterpoliste i vaterpolistkinje. Tokom prva dva dana igraće samo igračice, dok u ponedeljak takmičenje počinje i za muškarce.

Igrači su istakli da su zadovoljni uslovima:

Imali smo sve što smo želeli, bazen, teretanu, sve što treba. Idealne mogućnosti i mislim da smo odradili dobar posao – kaže golman Branislav Mitrović.

Kapiten Filip Filipović je dodao:

Imali smo tri kvaltetna treninga sa Španijom a danas smo osetili i zvanični bazen koji odlično izgleda. Manje više svi smo fizički spremni, još da i glava bude kako treba kad počne takmičenje i moći ćemo da kažemo da na pravi način ulazimo u prvenstvo.

Trener Stefan Ćirić je konstatovao sa sitne povrede ne remete ritam:

Problemi su to koji ne utiću na rad. Radimo na tehničkim detaljima. Dobar rad sa Španijom u svakom pogledu. Moramo da budemo zadovoljni. Smestili smo se u hotel, ulazimo u ritam prvenstva i čekamo susret sa Rumunijom u ponedeljak.

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.