Početna » Strane lige » Miloš Vukićević najbolji strelac u Francuskoj, PAN i Strazbur u finalu

Miloš Vukićević najbolji strelac u Francuskoj, PAN i Strazbur u finalu

(Foto: facebook.com/sylvainsauvage13)

U šampionatu Francuske za titulu će se boriti Strazbur i PAN Eks An Provans.

Vaterpolisti iz Eks An Provansa napravili su iznenađenje, pošto su u dve utakmice bili bolji od favorizovanog Marselja, a PAN ove sezone predvodi srpski vaterpolista, Miloš Vukićević, koji je najbolji strelac prvenstva sa više od 50 postignutih golova. Nekadašnji centar Beograda, Vojvodine i Partizana u razgovoru za Žurnal rekao je da je liga ujednačena, ali da ne veruje da će karijeru nastaviti u toj zemlji.

Igra se dobro, liga ujednačena. Sa mnom su u ekipi od stranaca Španac De Lera, Japanac Micuki, od domaćih su poznatiji Kac i Kruzija. Marselj recimo ima osmoricu stranaca – priča Vukićević.

Miloš Jogi Vukićević
(Foto: facebook.com/sylvainsauvage13)

Popularni „Jogi“ je u polufinalu briljirao. U prvom meču je postigao tri gola i iznudio sedam isključenja, dok je u drugom meču pet puta bio strelac.

Ne verujem da ću karijeru nastaviti u Francuskoj. Istina je da mi nude dvostruko bolji ugovor, hoće da naprave ozbiljan klub. Na svakoj utakmici je sjajna atmosfera, pune tribine a predviđa se bazen sa 1500 mesta. Lepo je igrati ovde. Žena mi je u Kopru sa decom i voleo bih da im se približim. Postoji poziv iz Trsta i to bi bilo idealno. Sa druge strane, finansijski možda bolje je mogućnost igranja Rusiji. To je još uvek u magli ali ko zna… – kaže popularni „Jogi“ u razgovoru za Sportski Žurnal.

U drugom polufinalnom paru Strazbur je dva puta bio mnogo bolji od Olimpik Nice, a interesantno je da tri kluba koja su stigla do polufinala, Marselj, PAN i Strazbur, nose Keel opremu.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.