REAKCIJE POSLE ŽREBA: Finale pre finala, idemo po trofej

(Foto: Christian Kit Sandor)

U prostorijama VSS u ponedeljak je održan žreb za finalni turnir Kupa Srbije.

Vaterpolisti Partizana brane trofej, a crno-beli će se u borbi za finale sastati sa Crvenom zvezdom, dok će u drugom polufinalnom susretu igrati Šabac i Nais. Finalni turnir igra se u Bečeju 16. i 17. decembra. Posle izvlačenja, žreb su prokomentarisali predstavnici klubova. Crno-bele je na žrebu predstavljao Mirko Bradajić, direktor kluba. On je istakao da nije zadovoljan i da će to biti finale pre finala.

Ne mogu da kažem da sam zadovoljan žrebom, pogotovo što će ovo biti prva takmičarska utakmica naša dva kluba u ovoj sezoni. Žreb je bio takav da se sastanemo u polufinalu, što znači da će samo jedan od ta dva kluba biti u finalu. To je žreb, a ovo je finale pre finale. Borićemo se za trofej i uvek idemo na to.

Predsednik Zvezde, Viktor Jelenić, složio se sa Bradajićem i istakao da onaj ko želi trofej mora da pobedi u oba meča.

To je finale pre finala. Kao što je Mirko rekao, šteta što se Partizan i Zvezda neće sastati u finalu, ali to je Kup. Ko želi da osvoji trofej, mora da pobedi u obe utakmice.

U drugom polufinalnom duelu igraće Šabac i Nais.

Što se tiče Vaterpolo kluba Šabac, za nas je najbitnije da ima kontinuitet rezultata. Sada smo izvukli Nais, sa kojim smo igrali već u Regionalnoj A2 ligi. Tada smo u Šapcu dobili ubedljivo, ali to nije realan odnos snaga. Idemo u tu utakmicu, kao i u svaku drugu, sa željom da pobedimo – rekao je prvi čovek Šapca, Nenad Živanović, dok je trener Nišlija, Nenad Vasilevski, prepustio protivniku ulogu favorita.

Žreb je doneo da mi igramo sa Šapčanima. Mi smo novi u ovom takmičenju. Niš je pre 13 godina igrao finale Kupa. Sada smo ušli među četiri, totalni smo autsajderi, Šabac je apsolutni favorit. Ući ćemo u utakmicu kao i svaku drugu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.