Početna » Slajder » San Giljan osvojio Kup predsednika, Ivović i Nikić rešetaju mreže na Malti

San Giljan osvojio Kup predsednika, Ivović i Nikić rešetaju mreže na Malti

Vaterpolo San Giljan, Kup predsednika
(Foto: sangiljanasc.com)

Početkom juna počelo je letnje vaterpolo prvenstvo Malte.

Kao i prethodnih godina, na Malti i ove sezone letnju ligu igra nekoliko vrhunskih igrača. Crnogorski bek, Aleksandar Ivović, nosi kapicu San Giljana, koji je osvojio prvi trofej u sezoni, pošto je u meču Kupa predsednika savladao Neptunas sa 9:7. Srpski centar, Slobodan Nikić, igra za Eksiles, za koji je na startu šampionata postigao tri gola.

Španac Giljermo Molina nosi kapicu Slieme, dok golgeter Mladosti, Andrija Vlahović, igra za Marsaskalu i u prvom meču postigao je šest golova.

Slobodan Nikić, Malta
(Foto: facebook.com/ExilesSportsClub)

U meču za prvi trofej San Giljan je savladao Neptunas, a Ivović je bio najbolji sa tri gola. Igrač Pro Reka bio je raspoložen i u susretu protiv Slieme, gde je u pobedi od 12:8 učestvovao sa dva pogotka. Pre dve godine Kup predsednika osvojila je Sliema, za koju je tada nastupao Nikola Dedović.

U prethodnima godinama na Malti su igrali brojni srpski igrači, poput Borisa Vapenskog, Marka Avramovića, Marka Ćuka, Srđana Aksentijevića, Nikole Dedovića, Filipa Kljajevića, Miloša Korolije, Đorđa Filipovića i drugih.

Jedan komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace