Početna » Sve vesti » Rađen predstavio Kamp vodenih sportova mališanima u Pirotu

Rađen predstavio Kamp vodenih sportova mališanima u Pirotu

Nikola Rađen u Pirotu
(Foto: facebook.com/Vaterpolo-klub-Pirot)

Bivši reprezentativac Srbije i trofejni vaterpolista, Nikola Rađen, u sredu je na bazenu u Pirotu promovisao kamp vodenih sportova „Number one“.

On je sa mladim vaterpolistima iz Vaterpolo kluba Pirot i plivačkima iz kluba „Sveti Sava“ razgovarao o kampu koji se ovog leta održava u Vrnjačkoj Banji. Tom prilikom je rekao da je vaterpolo najbolji srpski brend. Na Školi vaterpola u Vrnjačkoj banji učestvovaće mali vaterpolisti sa Novog Zelanda, Amerike, Južne Afrike, Izraela, Mađarske i Grčke.

Bazen izgleda prelepo i drago mi je što klinci hoće da se bave ovim sportom. Sa decom u kampu u Vrnjačkoj banji će raditi najbolji treneri i vaterpolisti i moći će da upoznaju šampione, da se druže sa njima i da njih nauče neke od osnova vaterpola. Naša je ideja da mlade upoznamo sa ovim sportom jer je vaterpolo najtrofejniji sport i brend Srbnije. Ovaj sport ne sme da se izgubi i zato organuzujemno kamp “1 Number One“ – rekao je Rađen.

Upravnik gradskog bazena Filip Filipović kaže da Pirot ima dobru sportsku infrastrukturu i da je dolazak Nikole Rađena u Pirot od velike važnosti za decu, članove Plivačkog i Vaterpolo kluba, a oba kluba imaju oko 120 članova.

Ima dosta zainteresovane dece iz našeg grada za učestvovanje na kampu “1 Number One“. To je sjajna prilika da deca uče od najboljih. Nama je velika čast što je Radjen naš gost. Ujedno je ovo prilika i za roditelje da vide svoju decu na treninzima – ističe Filipović.

Deca, članovi dva kluba, su oduševljena posetom našeg poznatog reprezentativca.

U Vaterpolo klubu Pirot sam godinu dana. Svidja mi se ovaj sport. Veoma sam srećan što sam upoznao Nikolu Radjena. Planiram da idem na kamp – kaže jedanaestogodišnji Aleksa Krstić.

Jedanaestogodišnji Uroš Marković i sedmogodišnji Lazar Krstić takodje vaterpolo treniraju godinu.

Nikola Rađen je moj idol i ispunila mi se želja da ga upoznam – kaže Uroš, a Lazar dodaje da je srećan zbog njegovog dolaska u Pirot i da je vaterpolo ozbiljan i zanimljiv sport.

Izvor: pirotskevesti.rs

Vaterpolo vesti WebShop

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner mornarska

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace