Početna » Slajder » Rađen: U Vrnjačkoj Banji pravimo nove vaterpolo asove

Rađen: U Vrnjačkoj Banji pravimo nove vaterpolo asove

Nikola Rađen
(Foto: Vaterpolo vesti)

Ovog leta u Vrnjačkoj Banji biće organizovan Kamp vodenih sportova „Number ONE“, u organizaciji Nikole Rađena i Dragane Ivković.

Sa mladim vaterpolistima i vaterpolistkinjama u avgustu u Vrnjačkoj Banji će se družiti i selektor Dejan Savić, kapiten vaterpolo reprezentacije Filip Filipović, Gojko Pijetlović i drugi reprezentativci, kao i pojedini košarkaši i odbojkašice.

Osim moje koleginice Dragane Ivković i mene koji ćemo sve vreme biti u Vrnjačkoj Banji, doći će moji prijatelji, dugogodišnji saigrači, koji su trenutno u inostranim klubovima, a na leto dolaze u Srbiju, kako bi posetili decu na kampu. Kamp je internacionalnog karaktera i dobrodošlicu ćemo poželeti deci sa Novog Zelanda, Rumunije, Grčke, Nemačke, Izraela. Prošle godine za vreme Evropskog prvenstva sam imao priliku da se upoznam sa vaterpolo ekipom sa Novog Zelanda. Zajedno smo pratili prvenstvo, družili se i sada su ponovo odlučili da posete Srbiju i dođu na kamp „Number ONE“. Kako sam jedan deo svoje profesionalne karijere proveo u Grčkoj, pozvao sam svoje bivše saigrače i menadžere i predstavio ideju i koncept našeg kampa. Ubrzo sam primio poziv od njih, i na moje veliko oduševljenje saopštili su mi da već imaju spremnu grupu koja će leto provesti u Srbiji, u okviru kampa „Number ONE“ – rekao je Rađen u razgovoru za Blic.

Nikola nabraja i ko će promovisati kamp.

Istakao bih da imamo veliku podršku naših olimpijaca, pre svega mojih prijatelja, Filipa Filipovića, Gojka i Duška Pijetlovića, Baneta Mitrovića, Miloša Ćuka, Milana Aleksića i mnogih drugih. Svi oni će odvojiti vreme kako bi posetili decu na kampu i omogućili im da uče od najboljih i druže se sa svojim uzorima. Pored njih, kamp će posetiti i moji drugari Branko Lazić i Stefan Birčević, kao i Milena Rašić i Ana Lazarević. Od velikih vaterpolo imena naći će se Igor Milanović, koji će se družiti sa klincima na kampu, dugogodišnji golman reprezentacije Slobodan Soro, zatim Živko Gocić, koji će od ovog leta raditi sa mlađim kategorijama reprezentacije selekcije Srbije. I naravno Dejan Savić, koji će direktno nakon Svetskog prvenstva u Budimpešti doći na kamp vodenih sportova u Vrnjačkoj Banji, kao i ostali reprezentativci koji će učestvovati na prvenstvu – zaključio je Rađen, a prenosi Blic.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.