Početna » Slajder » Održana promocija knjige “Neponovljivi”

Održana promocija knjige „Neponovljivi“

Promocija knjige Neponovljivi
(Foto: Vaterpolo vesti)

Danas je u kafiću Bistro predstavljena knjiga „Neponovljivi“, priča Dejana Stevovića o vaterpolo reprezentaciji Srbije u periodu od 2009. do 2016. godine. Promociji su, pored novinara, prisustvovali i selektor Dejan Savić, Andrija Prlainović, Živko Gocić i Jugoslav Vasović. Knjigu „Neponovljivi“ možete da naručite u našem Web shop-u.

U lepoj atmosferi PR Vaterpolo reprezentacije, Dejan Stevović, predstavio je svoju novu knjigu i na početku je želeo da se zahvali igračima:

– Oni nisu neponovljivi samo zbog rezultata, već i zbog toga što su sjajne ličnosti, neponovljive. Takav idealan sklad različitih karaktera, takva posvećenost obavezama, neponovljivost i zbog ponašanja u bazenu, oko bazena, poštovanja prema protivniku i na kraju, takav mentalni sklop, teško je zamisliti – rekao je Stevović i dodao:

Voleo bih da bude još ovakvih knjiga i iz drugih sportova. Pravi autori knjige su, zapravo, vaterpolisti, jer su beležili rezultate, a meni je ostalo samo da sve to stavim na papir –  kaže Stevović, a prenosi Mondo.

Promocija knjige Neponovljivi
(Foto: Vaterpolo vesti)

Kad sam završio knjigu i prelistao je, shvatio sam da ima još mnogo toga što je ostalo nenapisano, možda za još jednu knjigu. Ali, u ovoj je sve što je bilo bitno. Uvek sam prema svima njima imao poštovanje, nikada im nisam ulazio u sobe, recimo, uvek sam poštovao njihovu privatnost – dodaje Stevović, koji je početkom godine izdao i knjigu „Srbija, mislim medalja“.

Andrija Prlainović, Živko Gocić i selektor Dejan Savić zahvalili su se svom, kako su rekli, velikom prijatelju:

Sjajan razlog da se okupimo. Hvala Dejanu na dobrom izdanju i knjizi koja će sigurno svima nama uvek biti pri ruci da se podsetimo nekih detalja. Ovde staje skoro cela moja reprezentativna karijeraJa znam šta u ovoj knjizi piše, a volim da čitam knjige u kojima ne znam sadržaj – našalio se Prlainović, dok se Živko Gocić nadovezao:

I ja znam šta u njoj piše, ali kako vreme bude odmicalo verovatno će me pamćenje izdavati, pa ću morati da se podsećam. Drago mi je jako što su neponovljivi završili u knjizi i nadam se da ovo neće biti poslednja Dekijeva knjiga, nego samo jedna u nizu, u kojoj će pisati u uspesima reprezentacije.

Sve fotografije sa ovog događaja možete da pogledate ovde, a knjigu naručite u našem WebShop-u.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.